Ben Cristovao: Tají rodiče, bojí se o prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Ben Cristovao: Tají rodiče, bojí se o prachy!

Charismatický krasavec Ben Cristovao ukáže cokoliv, jen ne své rodiče!
Charismatický krasavec Ben Cristovao ukáže cokoliv, jen ne své rodiče! (Aha! – Marek Pátek)

Proč skrývá finalista Česko Slovenské SuperStar Ben Cristovao (22) své rodiče? Proč nebyla jeho maminka ani jednou na přenosu, aby ho podpořila? Přestože Ben tvrdí, že je to kvůli soukromí a anonymitě, deník Aha! má jiné informace. „Jeho maminka je zámožná a vlivná žena a on nechce, aby se to vědělo. Kdyby se maminka objevila v médiích, mohlo by to poškodit její kariéru a stát miliony!“ tvrdí lidé z Benova okolí.

Proč skrývá finalista Česko Slovenské SuperStar Ben Cristovao (22) své rodiče? Proč nebyla jeho maminka ani jednou na přenosu, aby ho podpořila? A proč ji neukázal ani v různých medailoncích ze svého domova? Přestože Ben tvrdí, že je to kvůli soukromí a anonymitě, deník Aha! má jiné informace. „Jeho maminka je zámožná a vlivná žena a on nechce, aby se to vědělo. Kdyby se maminka objevila v médiích, mohlo by to poškodit její kariéru a stát miliony!“ tvrdí lidé z Benova okolí. Není divu, že se prý na Bena kvůli jeho účasti v soutěži dost zlobí!

Rodina exotického finalisty pěvecké soutěže a idolu náctiletých děvčat je obestřena jednou velkou záhadou. Benův biologický otec, který pocházel z Angoly, se ve věku Benových čtyř let od rodiny odstěhoval a vrátil se zpět do rodné země. Maminka se pak podruhé vdala, a Ben tak dnes žije se dvěma sourozenci – sestrou a malým bráškou – a s nevlastním tatínkem, kterého prý má velmi rád. Osoba Benovy maminky je ale obestřena stejně velkým tajemstvím jako legendární paní Colombová. Tu také nikdo nikdy ve slavném krimi seriálu neviděl. Proč?

„Neskrývám rodiče. Prostě jen chci, aby měli klid. Aby se neříkalo: ´Benova maminka dělá tohle. Benova maminka dělá tamto.´ Je to soutěž o mně. Když někdo nemá rád televizi, tak je do toho nebudu nutit, aby sem jezdili,“ tvrdí Ben.

Podle zdroje deníku Aha! je to ale trošku jinak. Není tajemstvím, a to přiznává i sám Ben, že doma své přihlášení do soutěže dlouho tajil. Tvrdil, že chodí na reklamní castingy. S pravdou přišel, až když se probojoval do semifinále.

Maminka prý jeho účastí v mediálně sledované soutěži příliš nadšená nebyla, tušila, že kolotoč zájmu o jejího syna může strhnout i ji. „Je vysoce postavená v jisté mediální agentuře. A bojí se, že jí takový druh slávy ublíží. Není to prostě dobré pro obchod,“ dodává náš zdroj.

Ben se tak soutěží musí prokousávat sám, nebo s podporou ostatních příbuzných. Občas přijedou jeho babička s dědou nebo kamarádi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.