Hvězdná párty se zajíčky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězdná párty se zajíčky

Marian Vojtko se sexy zajíčky z Playboye
Marian Vojtko se sexy zajíčky z Playboye (Tonda Tran)

Sami na večírky chodí proto, aby z nich točili reportáže a povídali o nich v televizi. Teď si tvůrci magazínu Top Staru uspořádali večírek vlastní. Pozvali na něj 
i další hvězdy televize Prima a ukázali, že i oni to umí pořádně rozjet.

Hlavně se neopít!
Jakmile si odložíte v šatně a vejdete do dveří, hned vás čeká welcome drink. Gin s tonikem. Večírek je dlouhý, a tak je třeba být opatrný. Přece jen, alkohol může rychle stoupnout do hlavy. Hana Gregorová skleničku radši odmítla a dala si vodu. Zato její garde, herec Jan Antonín Duchoslav, přípitkem nepohrdl. V průběhu večera tekutiny zdárně doplňoval. Nechybělo víno ani pivo.

Pozor, vyletí ptáček
A už tu čeká dav fotografů. S drinkem v ruce tak musíte před fotostěnu. Fotografové se předhánějí, kdo bude mít lepší snímek. Někdo pózuje nerad, jiný si to užívá a přibere si k sobě hostesky – zajíčky. Přece jen, Playboy se na párty taky podílel! Eva Perkausová dorazila v doprovodu moderátorského kolegy Romana Šebrleho. Pitný režim je základ
Doplňovat tekutiny je potřeba, však v restauraci je pořádné horko! Marian Vojtko s Josefem Vágnerem to dobře vědí, a tak tuto disciplínu nepodceňovali.

Další úkol: Zabav se, jak můžeš
Povinnosti jsou splněny, teď už nezbývá než se bavit. Celý večer si skvěle užívali i Václav Postránecký a Jan Rosák s manželkami. Od malého stolečku se prakticky nehnuli. Zjevně si měli hodně co povídat.

 Více si můžete přečíst v tištěném nedělním vydání deníku Aha!


Eva Perkausová a Roman Šebrle - o spolupráci na primě:

 

 

 

 


 

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.