Ceny Grammy: Album, píseň i nahrávku roku má Bruno Mars | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ceny Grammy: Album, píseň i nahrávku roku má Bruno Mars

Bruno Mars ovládl ceny Grammy, má album, píseň i nahrávku roku
Bruno Mars ovládl ceny Grammy, má album, píseň i nahrávku roku (ČTK)

Nic jiného se ani nedalo očekávat! Západní showbyznys nyní zcela ovládá kampaň #MeToo, a tak se sexuální zneužívání žen promítlo i do 60. ročníku vyhlašování hudebních cen Grammy.

Přestože rodák z havajských ostrovů Bruno Mars (32), který si podmanil hned šest hlavních kategorií, se mohl na pódiu uzpívat k smrti, největší aplaus si vysloužila zpěvačka Kesha (30). Ta v slzách prezentovala píseň Modlitba, která je považována za její vypořádání se s údajným zneužíváním, kterého se vůči ní dopouštěl její producent.

Desítky účastnic také dorazily do Madison Square Garden s bílou růží v ruce či na oděvu na znak podpory hnutí proti sexuálnímu obtěžování. Velkým poraženým večera byl rapper Jay-Z (48). Manžel Beyoncé (36) neproměnil jedinou ze svých osmi nominací. Pět strašidel večera

Předávání cen Grammy je jedním z nejvýznamnějších večerů v hudebním průmyslu, přesto některé hvězdy klasicky nezvládly dresscode.

Heidi Klum (44)

Šaty: Studio Ashby
V krajkovém outfitu budila dojem kurtizány. Její šaty vypadaly spíše jako spodní prádlo než róba hodná takové události.

Lady Gaga (31)

Šaty: Armani Privé
Na rudém koberci jí to slušelo úžasně, když si ale po vystoupení odepnula dlouhou černou sukni, budila spíše dojem bizarního naháče.

Pink (38)

Šaty: Armani Privé
V křiklavých šatech z peří vypadala jako chomáč chlupů. A růže v rámci kampaně proti sexuálnímu zneužívání žen dojem už spasit nemohla...

Rihanna (29)

Šaty: Alexander Vauthier
Na pódiu předávala cenu Kendricku Lamarovi (30) v latexovém kabátku, v němž působila spíše jako exhibicionista z parku než módní ikona.

Beyoncé (36)

Šaty: Nicolas Jebran
Ceny Grammy si asi spletla s pohřbem! Šaty s průstřihy doplnila o klobouk, sluneční brýle nesundala ani v sálu během ceremoniálu.

Podívejte se na šaty z předávání cen Grammy 2017

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.