Noida svrbí paty! Nedávno se přestěhoval a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Noida svrbí paty! Nedávno se přestěhoval a…

Václav Noid Bárta je velkým milovníkem přírody a Praha mu vůbec nechybí. Naopak.
Václav Noid Bárta je velkým milovníkem přírody a Praha mu vůbec nechybí. Naopak. (Foto pro Aha! – showpix.cz, ara)

Médii před několika měsíci prosvištěly fotografie novostavby, kterou si muzikálový zpěvák Václav Bárta (35) nechal postavit ve středočeském Mukařově.

Nemůže si vynachválit, že se z rušné Prahy, kde on i manželka Gabriela (27) dosud pracují, přestěhovali do klidu venkova. „Hned za barákem je krásný rybník, potok a louka, takže vesnice se vším všudy,“ řekl v rozhovoru pro přílohu MF Dnes Rodina.


Jako velký milovník přírody by si ale klidně uměl představit, že by s rodinou šel ještě dál od Prahy. „Kdyby záleželo jenom na mně, šli bychom někam do jižních Čech,“ dodal. Vzhledem k tomu, že má ale na dům v Mukařově hypotéku, ke stěhování zřejmě hned tak nedojde. Dalším pádným argumentem, proč zůstat v blízkosti Prahy, která je pro oba rodiče dobrým zdrojem příjmů, je i fakt, že plánují další dítě.



Přečtěte si
valduk
22. 5. 2016 • 11:32

Třeba nějaká siilná plíseň, co ty víš! Každej je vždycky děsně chytrej, ale i zmutovaný spory můžou proniknout tlustou kůží na patách!

ararat
22. 5. 2016 • 08:30

Markéto důchodkyně 58*&amplitudo ty jsi ale srandovní,já nevěděla,že můžeš páchnout až tak,tobě smrdí i paty jo,no fůj,zajdi na podologii,tam ti pomohou a tu onu stačí osprchovat a pěkně se navoňet amplitudo.

ararat
21. 5. 2016 • 20:44

Jako zpěvák V.N.B. se chtěl vyrovnat L.B. a na to neměl,i když tím nechci kazit jeho kvality.Prostě Lucie je nádherná a jedna z nejlepších zpěvaček.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.