Odhaleno! Slavíková z Nejslabší! Máte padáka!: Miliony na kontě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Odhaleno! Slavíková z Nejslabší! Máte padáka!: Miliony na kontě!

Slavíková se proslavila jazykem ostrým jako břitva.
Slavíková se proslavila jazykem ostrým jako břitva. (archiv TV Nova / Aha)

Stačilo postěžovat si deníku Aha!, a má vystaráno! Zuzana Slavíková (50) se nám před dvěma roky svěřila, že po skončení pořadu »Nejslabší! Máte padáka!« se živí jen hraním divadla a o roli v televizi ani nezavadí. Teď jde z jednoho seriálu do druhého a její konto je bohatší o více než dva miliony korun!

„Nejsem nikde moc vidět. Na mejdany mě už nikdo neužije a v televizi nejsem. Hraju jen divadlo,“ řekla v březnu 2014 deníku Aha! herečka. A krátce poté naskočila do primáckého seriálu Svatby v Benátkách, kde si střihla roli zdravotní sestřičky v zubařské ordinaci Arlety Říčanové. Měsíčně měla zhruba osm natáčecích dní. „Někdy je to víc, někdy míň. Honorář se pohybuje okolo deseti tisíc korun na den,“ prozradil tehdy zdroj z natáčení. To je zhruba 80 000 měsíčně!


Herci ze Svateb v Benátkách zvolna přešli do seriálu Přístav, kde herečka opět exceluje. Za dva a půl roku (bez letních prázdnin) si tak Slavíková přišla na nějaké dva miliony korun! A do toho dnes večer nastupuje do nekonečného seriálu Ulice. Tam zatím měla jen čtyři natáčecí dny. „Postava vrchní sestry Radky Podlešákové, partnerky dědy Josefa v podání Ivana Vyskočila, není epizodní, ale dlouhodobá postava. Minimálně rok ji budeme vídat,“ prozradil Aha! zdroj z TV Nova.



Přečtěte si
ararat
25. 4. 2016 • 17:24

Dutá pražando,ty neumíš česky...jsou to České Budějovice

mekanik
22. 4. 2016 • 06:22

bel je z Budějc

antonuis.j
21. 4. 2016 • 11:56

Zuzka je sympatická ženská a hrát umí, je svá a fandím jí. A když jí tvůrci ty peníze dají (a i ostatním hercům), tak proč ne? Má je snad odmítnu a asketicky si říct o pšt tisíc? Jen závidíte, vy ubožáci, co mát dutou lebku a vyděláte si sotva na chleba a levné pivo, burani. Kdo a co vám brání jít si vydělat víc? Jenže to byste museli něco umět, vy závistivé lemry.

-bello-
20. 4. 2016 • 23:09

Myslím, že je to Moravanka, viděla jsem ji několikrát v divadle a byla úžasná .Hraje jak o život, nefláká to. Na seriály ( ani jeden ! ) nekoukám, ale tam jako herečka taky zblbne .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.