Půvabná Ivanka Gottová si postěžovala: Jsou na mě jiná měřítka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Půvabná Ivanka Gottová si postěžovala: Jsou na mě jiná měřítka!

Ivana Gottová s manželem.
Ivana Gottová s manželem. (Foto: Aha! - Machan)

Měsíce tvrdé dřiny se vyplatily. Ivana Gottová (39) je prý ve své nevelké roli těhotné prostitutky velmi dobrá. Co ale kvůli tomu musela obětovat?

Gottová cvičila téměř ve dne v noci a kromě dcerky Charlotty, která je už v muzikálech jako doma, jí radil i manžel. Ač je ale Karel Gott několikanásobný Slavík, ona přesto poslouchala raději rady jiných. „Co řekne režisér nebo choreografka, to platí. Samozřejmě, že rady přicházejí i od Karla, ale poslouchám víc je,“ svěřila se Gottová deníku Blesk.

Má za sebou premiéru muzikálu Přízrak z Londýna a se svým výkonem je spokojená. Do dalších rolí se ale jen tak pouštět nebude. „Nějaké nabídky jsem dostala, ale byly to příliš velké role a na to jsem se necítila. S tímhle jsem spokojená. Samozřejmě, že jsem to chvíli zvažovala, radila jsem se i s Karlem, protože věděl, že je na mě trochu jiné měřítko,“ dodává Gottová.



Autor:  mpa

Přečtěte si
humphrey.b
19. 3. 2015 • 10:38

To je, ararat je zoufalá stará machna, opuštěná, bez práce i kamarádů, tak se realizuje chuděra tady - nalepí se na jisté lidi a napadá je, přitom je totálně pologramotná, primitivní, blbá, zoufalá a závistivá a hlavně vypatlaná a ubohá.

zzapp
18. 3. 2015 • 16:15

robin5...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.