Kdo má nohy, utíká od Okamury: I jeho krásná sekretářka Anička už to zkouší jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kdo má nohy, utíká od Okamury: I jeho krásná sekretářka Anička už to zkouší jinak!

Anna Kočicová neodmítá role v životě ani ve filmu.
Anna Kočicová neodmítá role v životě ani ve filmu. (Foto Facebook, archiv České televize)

Lidé Tomia Okamury trpí nevěrou vůči svému šéfovi! Jeho Hnutí Úsvit se pohnulo k rozpadu, když 11 ze 14 poslanců v čele s Markem Černochem „vzalo dráhu“. A jak Aha! zjistilo, ani Okamurova krásná sekretářka Anička vždycky nepatří jen Okamurovi…


Zatímco v případě poslanců je zřejmě motivací 122 milionů korun ze státního příspěvku, nad kterými držel ruku dosud jen Okamura, u Anny Kočicové (25), řečené Anička, je to touha prosadit se u filmu.

Hraje v seriálu

Půvabná posluchačka Právnické fakulty UK je pravou rukou poslance a předsedy hnutí Úsvit Tomia Okamury (42). Jenže vedle vaření kávy a plánování schůzek v diáři česko-japonského politika momentálně hraje i v seriálu České televize Znamení koně II. „Natáčelo se od podzimu 2013 do léta 2014 a v mém případě šlo asi o 20 natáčecích dnů,“ prozradila Aha! budoucí právnička Anička.

Já intrikánka

Její role sice není hlavní, ale zatím ji diváci mohli vidět v každém díle po boku herce Karla Drobného, s nímž tvoří dvojku záporáků. „V seriálu jsem za intrikánskou potvoru, zatímco jako asistentka jsem hodná holka,“ tvrdí Okamurova pravá ruka.

„Vím, že občas někde hraje, ale nevím o tom nic blíže, je to její soukromá aktivita a v soukromém čase a nijak to nenarušuje její práci pro mě,“ vyjádřil se pro Aha! Tomio Okamura.

Hrála v Colette

Podle Kočicové ji navíc šéf maximálně podporoval, aby natáčení zvládla skloubit se současnou prací. Roli jí nabídl režisér Milan Cieslar, protože už s Aničkou měl zkušenost. Hrála totiž v jeho filmu Colette. Zkušenosti parlamentní asistentky a znalosti z práva by ale krásná Anna Kočicová klidně vyměnila za pořádnou roli.

„Jasně, když mě někdo osloví, nedokázala bych odolat,“ přiznala Aha! Anička ostatně v minulosti neodolala třeba vábení sociální demokracie, když pomáhala při volební kampani Jiřímu Paroubkovi.

Kdo je Anna Kočicová?

■ Narozena 4. března 1989 v Praze

■ Asistentka Tomia Okamury

■ Název diplomové práce:
Fenomén prezidentské volby – Volba prezidenta české a československé republiky 1918 – 2013



Autor:  Marcel Mihalik

Přečtěte si
ararat
22. 2. 2015 • 21:01

tasshi-oxallis..odborník na gramatiku..hahahahahahahahahaha

1pravda1
18. 2. 2015 • 10:25

Tomio je dostal do sněmovny a dementovi Černochovi stouplo sebevědomí asi tak jako stouplo sebevědomí prodejné čub-ce Karolíně Peak. A kde je konec jí a její straně Lidem!!! Tomio si poradí, ale Černoch se svojí ještě nezaloženou novou stranou je už teď mimo. Ten už se do sněmovny nikdy nedostane - hlupák, který se odkopal sám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.