Fotbalový trenér Martin Hřídel: Zmlátil svou přítelkyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Fotbalový trenér Martin Hřídel: Zmlátil svou přítelkyni!

Martin Hřídel teď lítá v pěkné šlamastyce.
Martin Hřídel teď lítá v pěkné šlamastyce. (ČTK – Vladislav Galgonek)

Má oči smutného, unaveného bernardýna, ale uvnitř možná dříme hladový vlčák. Tedy, když ho někdo rozdráždí. Příběh bývalého ligového fotbalisty a trenéra Martina Hřídela (43) a jeho osudové lásky, blonďaté cukrářky Ilony skončil bolestně. Násilím, několika obviněními a hrozbou až dvouletého vězení pro Hřídela.

Během hráčské kariéry jej provázela přezdívka »Čert«, to ale spíš kvůli uhrančivému výrazu. Jinak byl spíš tichý, kamarádi o něm mluví jako o velkém dobrákovi. Když se před třemi lety vrátil trénovat do rodného Kladna, potkali se. On a Ilona. A zamiloval se znovu. „Dokonce se kvůli ní rozvedl,“ prozradil Aha! zdroj z jeho okolí.

Dali se dohromady předloni na jaře, jenže místo romance přišlo po roce peklo. Neustálé telefonáty, moře alkoholu, hádky. Ona, o půl hlavy vyšší dáma, mu prý občas dokonce střihla facku, ponižovala jej. Po roce se rozešli. Hřídel to prázdno nepřenesl přes srdce. A i přes to všechno se k ní chtěl vrátit.

V den jejích narozenin, 16. července, ji měl navštívit. „Pan Hřídel na mě pokřikoval vulgarismy a také mi vyhrožoval. Prý jestli se k němu nevrátím, tak uvidím,“ citovaly napadenou Kladenské listy. „Pak mi vytrhl tašku a začal mne bít. Rozbil mi nos a uhodil mne do hlavy tak, že jsem temenem dopadla na zem,“ tvrdí ona.

Policisté už údajně několikrát v jejím bytě proti Hřídelovi zasahovali, tentokrát jej odvezli do vazby. „Měl prý v krvi přes dvě promile alkoholu. Kvůli řízení pod vlivem mu měli zadržet řidičský průkaz,“ uvedla poškozená.

Policie obvinila Hřídela z vydírání, nebezpečného pronásledování a krádeže. Je ve vazební věznici a čeká na termín soudu.

Kdo je Martin Hřídel

Hrál ligu v Liberci, v Plzni, ještě předtím si ale začátkem 90. let vyzkoušel japonské angažmá v Ičihaře. Jako trenér působil coby asistent u reprezentačních týmů do 20 i do 21 let, v Liberci (v roce 2002 byl u titulu), ve Slavii, Slovácku, Jablonci nebo Panioniosu Atény. Jako hlavní trenér vedl v lize Kladno a Příbram.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.