Šílený řidič (23) z Broumova: Vezl 5 dětí v kufru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šílený řidič (23) z Broumova: Vezl 5 dětí v kufru!

Děti seděly v kufru.
Děti seděly v kufru. (PČR)

Scénu jako z akčního filmu zažila policejní hlídka na Broumovsku. Když chtěli zastavit stařičký favorit, začal jim řidič (23) zběsile ujíždět.

Na úzkých okresních silničkách se řítil rychlostí 110 km/h. Ve voze, který neměl zadní sedadla, přitom vezl pět dětí a dvě ženy. Caparti dokonce seděli v kufru.

Když povedený řidič pochopil, že hlídce neujede, zastavil a utíkal pryč. Policisté ho však snadno dostihli a přivedli zpět. Ukázalo se, že mladík nejenže vůbec nemá řidičský průkaz, ale navíc si auto »vypůjčil« bez vědomí majitele.

Pohled do útrob auta také stál skutečně za to. Vůz neměl žádné zadní sedačky, sedm lidí bylo poskládáno na podlaze, kde se dalo. Děti dokonce seděly v zavazadlovém prostoru. A tak jen díky šťastné náhodě z divoké honičky vyvázli všichni spolucestující bez újmy na zdraví.

Ironií je, že »vypůjčené« auto bylo vyzdobeno nálepkou Stop24, která policistům signalizuje, že mohou vůz zastavit kdykoliv... „Mladíkovi policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestných činů obecného ohrožení a neoprávněného užívání cizí věci s možným až osmiletým trestem odnětí svobody,“ uvedla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Přečtěte si
ivkanatka
21. 2. 2011 • 10:23

Před 63 lety jezdilo ono etnikum leda tak na koňském povozu. Zase příklad jejich " přizpůsobivosti " - ukrást auto, nemít řidičák, vysát benzín a jezdit v autě namačkaní jako dobytek. Nic se od té doby nezměnilo a nezmění !!!!! On ani není důvod, když jsou protěžováni - diskriminace naopak !!!! Česko = Absurdistán.

kutali
21. 2. 2011 • 00:41

No a co ????? Proc ne usetrili za bus a ten stoji moccccccc,tak proc nejet a zadara,normalni............

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.