Chtěl vyskočit z okna s ročním synem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chtěl vyskočit z okna s ročním synem!

Muž se málem zřítil z výšky pěti metrů.
Muž se málem zřítil z výšky pěti metrů. (Pro Aha! – Marcela Durasová)

Nejdřív se z okna vrhla jeho žena, pak on...

K obrovské rodinné tragédii se o víkendu schylovalo v Plzni. Psychicky narušený muž (35) tam stál na parapetu okna činžovního domu i se svým synkem (1) v náruči a chtěl skočit! Událost je o to více šokující, že tři dny předtím ze stejného okna vyskočila nešťastníkova družka, která skončila  ve vážném stavu v nemocnici.

Policisté vyjížděli k muži arménské národnosti včera hodinu po půlnoci. Cizinec jim zmateně opakoval stále dokola, že chtěl dítě zachránit. Kojence přitom svíral v náruči.

Situace byla kritická, na místo přijeli i hasiči s výsuvným žebříkem a po nich policejní vyjednavač. Právě hasiči odvedli kus práce, když se jim podařilo zoufalce přemluvit, aby jim dítě vydal a neskákal.  Chlapeček tak z nebezpečné  situace vyvázl bez zranění.

„Dítě bylo podchlazené, ale nemělo žádná viditelná zranění, která by byla na první pohled vidět,“ popsala Lenka Ptáčková z plzeňské záchranky. Armén putoval do psychiatrické léčebny.

Důvody mužova chování nejsou známy. Zřejmě ale neunesl pokus o sebevraždu své přítelkyně. Ta vyskočila ze stejného okna dříve...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.