Kartářka Dagmar Kludská sestavila... Velký horoskop na rok 2011! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kartářka Dagmar Kludská sestavila... Velký horoskop na rok 2011!

Fotografie
Fotografie (internal)

Konec starého roku pomalu končí a rok 2011 je přede dveřmi. Jaký bude ten přicházející rok a co nového nám přinese? Jak se budou vyvíjet naše vztahy, jaké bude naše zdraví a co provede nový rok se stavem našich financí? Odpovědi na tyto klíčové otázky připravila kartářka a spisovatelka Dagmar Kludská ve svém exkluzivním horoskopu jen pro čtenáře Nedělního Aha!

Berani 21. 3. - 20. 4.

Vztahy

Beran lásku potřebuje jako sůl. Mnohé vztahy v tomto roce budou procházet určitou zkouškou. Berani narození v prvním dekanu (21. – 31. 3.) se ocitnou na rozcestí nebo před nečekanými překážkami – silné povahy je dokážou překonat. Nejlépe předejdete potížím, budeteli pravidelně svou nadměrnou fyzickou sílu vybíjet nejrůznějšími aktivitami. Nepříjemným situacím se můžete vyhnout diplomacií a tolerancí.

Zrozenci ve druhém dekanu (1. – 10. 4) se do všeho vrhají bezhlavě, jednají otevřeně, energicky, vědomi si své síly a průbojnosti – nebojí se překážek. Máte v sobě sílu ohně, přesto se často spálíte a snadno se zapletete do konfliktů. Buďte opatrní, nestrkejte dobrovolně hlavu do oprátky. Musím ovšem podotknout, že všichni Berani nejsou stejní. Existuji i Beránci, kteří jsou méně bojovní, ale těch není mnoho.

Berani narození ve 3. dekanu (11. – 20. 4.) velmi rádi se zápalem hovoří o svých činech a plánech. Jsou skutečnou zásobárnou energie a sopkou emocí. Vždy si zachovávají hrdý postoj k životu, milují sex, dobrodružství, sport a cestování. Umí být přátelští, družní, zábavní, společenští, milí, prudcí, panovační i vychloubační. Zábavu nepokazí, často jsou jejími strůjci. V roce 2011 své rozmary držte na uzdě, nikam nespěchejte a nerozčilujte se. Snažte se vyslechnout a respektovat názory druhých a přitom si zachovejte vlastní přesvědčení a svou důstojnost. Neméně je důležitá pozitivní mysl, zachování dobrých vztahů a komunikace s přáteli. Rozhodně zapomeňte na nevěru, alkohol, drogy a hazard!

Nejvhodnější partneři Beranů: Blíženci, Lvi, Střelci, Vodnáři

Konfliktní partneři Beranů: Raci, Váhy, Štíři, Kozorozi

Finance

Rok 2011 je rokem přelomu a nových zkušeností. Mnohé Berany čekají změny, některé z nich vám ale nemusí být příjemné.

To se týká především první poloviny roku. Nebude to příznivá doba pro začátky nových projektů, spíš byste se měli věnovat vylepšování těch stávajících. Pracovními a finančními záležitostmi se budete muset zabývat více než dříve. Pozitivní výsledky aktivního přístupu k životu a finanční zlepšení objevíte v druhé polovině roku 2011.

Tento čas bude příznivý novým aktivitám, bude přát iniciativním zrozencům, kteří se spoléhají sami na sebe. Důkladně promyslete každou investici, vše konzultujte s experty a prověřte smlouvy s právníky. Každopádně se budete muset v tomto roce hodně snažit a rozhodně nelze počítat s konstelací vhodnou k soudům týkajících se peněz či majetku. Myslete na zadní kolečka.

Zdraví

Berani narození v první polovině znamení mají své případné zdravotní problémy zažehnány.

Vcelku by se měli cítit fyzicky i psychicky dobře až na pár výjimek. Naopak zrozenci druhé poloviny znamení by měli o své zdraví více pečovat. Ve starším věku je třeba kontrolovat krevní tlak, srdce a cévy. Nejvíce trpí hlava, mozek, oči, mívají těžké sny, zpřetrhané spaní, noční můry.

Beran si musí dávat pozor na úrazy! Zvláště kritické dny pro Berana nastávají při říjnovém úplňku. Nepřepínejte své síly v březnu, dubnu a září. Dopřejte si masáže unavené páteře, sportujte, procházejte se v přírodě. Relaxujte. Zamyslete se nad svou dosavadní životosprávou a udělejte něco se svými zlozvyky. Vneste do svého života nové stravovací návyky, více klidu a úsměvů.

Horoskop pro děti

Populární kartářka Dagmar Kludská je také činorodou spisovatelkou. Právě v těchto dnech je na trhu k dostání i její nejnovější kniha Horoskop vašeho dítěte, a také nové CD Výuka výkladu z karet II.

Další znamení:

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.