Prvňáčky vylekal úchyl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Prvňáčky vylekal úchyl!

V těchto místech se úchyl v Uhříněvsi obnažoval.
V těchto místech se úchyl v Uhříněvsi obnažoval. (Aha!: Josef MAŠEK)

PRAHA – Malí prvňáčci byli včera v Praze-Uhříněvsi pořádně vyděšeni. Žáky ze Základní školy ve Vachkově ulici si totiž vyhlédl postarší zvrhlík (54)! Po čtvrt na osm ráno se v ulici před školou začal před srocujícími se dětmi obnažovat a onanovat!

Obora hned před branami školy skýtá podivným individuím velmi dobré útočiště. Včera si naštěstí zvrhlého sexuálního představení včas všimla kolemjdoucí žena. „Upozornila městské strážníky, kteří nedaleko u přechodu dohlíželi, aby děti první den školního roku bezpečně přešly frekventovanou ulici Přátelství,“ řekla deníku Aha! Vilma Častová, tisková mluvčí městské policie.

Svědkyně strážníkům muže podrobně popsala. Ale to už úchyl prchal do blízké obory. Strážník ho však záhy dostihl.

Učitelé ze základní školy byli ranní »příhodou« šokováni. „Jedna kolegyně si při příchodu do školy všimla policejního vozu a velmi rozhořčené ženy, která něco sdělovala policistům. Raději jsme děti varovali. Vzhledem k tomu, že obora je kousek od školy, setkáváme se s podivnými zvrhlíky docela často,“ uvedla ředitelka školy Ivana Vodičková.

Škola už jednoho chlípníka dobře zná. Podle vyjádření učitelského sboru se objevuje hlavně na jaře a odhaluje se před žáky a učitelkami, které mu daly přezdívku »posel jara«. „Zavoláme vždy policisty, ti si ho odvezou, a po zbytek roku je pak klid,“ prozradila ředitelka. Teď se ale zřejmě objevil i nový »posel podzimu«…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.