VIDEO Hrůza v Mexiku: Býk mu přeťal tepnu! 8 litrů krve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Hrůza v Mexiku: Býk mu přeťal tepnu! 8 litrů krve!

Fotografie
Fotografie (internal)

Chviličku nedával pozor, neucukl včas stranou a málem ho to stálo život! Jeden z nejlepších a nejzkušenějších španělských matadorů José Tomas (34) v mexickém Aguascalientes málem vykrvácel přímo v aréně!

Tunový býk mu proklál svým levým rohem tříslo, zvedl jej do výšky a vztekle zahodil! Odkutálel se stranou s 10 cm hlubokou ránou a přeťatou tepnou!

Kolem Tomase se okamžitě srotil záchranný tým a po chvilce už z amplionů zněla výzva: „Potřebujeme krev skupiny A+! Dárci, hlaste se!“ Tomas krvácel tak mocně, že do něj museli ještě před tříhodinovou operací napumpovat osm litrů krve! „Žije, je ve stabilizovaném stavu, ale u těchto zranění může dojít k velkým komplikacím,“ sdělil matadorův manažer Salvador Boix.

Tomas v roce 2002 svět corridy beze slova zdůvodnění opustil, o pět let později se však vrátil s vysvětlením: „Život bez býčích zápasů není život...“ Od té doby byl vážně zraněn už několikrát, je pověstný tím, že ze všech matadorů uhýbá býkům nejpozději...

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.