100 nejlepších léků na chřipku - Co s ucpaným nosem a jak posílit imunitu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

100 nejlepších léků na chřipku - Co s ucpaným nosem a jak posílit imunitu

Při chřipce a virózách málokdy pomůže jen pití čaje.
Při chřipce a virózách málokdy pomůže jen pití čaje.  (Aha! – Martin Přibyl, Martin Pekárek, Karel Kopáč, Profimedia.cz)

Dnes zveřejňujeme závěrečný díl stovky nejlepších léků proti chřipce a nachlazení. První dva vyšly v úterý a ve středu. I díky našemu přehledu zjistíte, že říct si v lékárně třeba o kapky do nosu nebo volně prodejný lék proti bolestem hlavy, které provázejí virózy, není problém. Pokud ale člověk potřebuje pomoct s intimním problémem, svěřit se lékárníkovi je složitější.

..

Na jakékoli otázky o lécích se nově můžete ptát lékařů a lékárníků na informačním portálu Státního ústavu pro kontrolu léčiv, který už funguje na síti internet. „Tato služba nemá nahradit návštěvu praktického nebo odborného lékaře či lékárníka. Může však pomoci zodpovědět doplňující dotazy, na které si pacienti vzpomenou až doma po návratu z lékárny či od lékaře,“ říká ředitel ústavu Martin Beneš.

Dotaz lze jednoduše odeslat anonymně pomocí jednoduchého formuláře, který najdete přímo na webových stránkách. Odpověď pak přijde tazateli do mailu. Poradnu naleznete na: www.leky.sukl.cz.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.