Aha! testovalo, co člověku způsobí sníh. Rampouch přizabil miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Aha! testovalo, co člověku způsobí sníh. Rampouch přizabil miminko!

 (Aha! - Karel Kopáč)

Sníh a led na střechách se mění v životu nebezpečné zbraně. V Praze vážně zranil kojence v kočárku, v Mladé Vožici málem zabil školáka (9). V Plzni zase spadl blok sněhu na skupinku lidí, jedna žena skončila v nemocnici. Současné počasí je pro tvorbu rampouchů ideální. A situace se nezlepší! Teploty se nadále budou pohybovat okolo nuly. Meteorologové varují i před náledím, které se tvoří na silnicích i chodnících.

Stav miminka zraněného rampouchem je vážný. „Kojenec je hospitalizovaný na jednotce intenzivní péče dětské kliniky chirurgie a traumatologie. Podrobná vyšetření bohužel potvrdila vážné poranění hlavy. Operován prozatím nebyl. Prognóza jeho zdravotního stavu je otázkou hodin až dnů,“ uvedla těsně před uzávěrkou tohoto vydání deníku Aha! Martina Štanclová, mluvčí Fakultní Thomayerovy nemocnice. Případ vyšetřuje policie. Majiteli domu, z jehož střechy rampouch spadl, hrozí až tři roky vězení.Ve vážném stavu je také chlapec z Mladé Vožice, jemuž rampouch prorazil lebku. Dítě zůstalo po zásahu ledovým kusem ležet na zemi v bezvědomí. Do nemocnice v Praze ho transportoval vrtulník...

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.