Jakub Smolík: Dvakrát napaden! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jakub Smolík: Dvakrát napaden!

Jakub Smolík se rozhodl naučit thajský box, aby se uměl bránit.
Jakub Smolík se rozhodl naučit thajský box, aby se uměl bránit.

14:30 – Padesátiletý Jakub Smolík není jen zpěvák, ale také rváč! Stal se jím ale jen proto, že mu šĺo už dvakrát o život.

..

Smolík to prozradil v ranním vysílání radia Frekvence 1. Moderátor se nezapomněl totiž Smolíka zeptat na jeho kariéru thajského boxera. „Dvakrát mě napadli a to byl moment, kdy jsem si řekl, že se nenechám sžírat strachem, ale naopak udělám něco proto, abych byl schopen se ubránit,“ zněla zpěvákova šokující odpověď . „Zavolal jsem Danielu Landovi a on mi doporučil Petra Macháčka, který je v České republice nejlepší a já jsem s ním začal pracovat,“ vypráví.

Umět thajský box ale přináší prý i jiné výhody. „Když se něco někde semele, třeba v rastauraci, není tam už taková míra lhostejnosti, kdy si řeknete že je lepší jít pryč, než něco udělat. Víte, že můžete pomoci a stejně tak se cítím líp i po fyzické stránce,“ pochvaloval si koníček Smolík.

Foto: ara

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.