World Press Photo - Nejlepší fotky světa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

World Press Photo - Nejlepší fotky světa!

Absolutní vítěz (Anthony Suau) - Vítězný snímek zachycuje ozbrojeného policistu prohlížejícího v americkém Clevelandu dům, který opustila rodina dlužníka.
Absolutní vítěz (Anthony Suau) - Vítězný snímek zachycuje ozbrojeného policistu prohlížejícího v americkém Clevelandu dům, který opustila rodina dlužníka. (Aha! – Martin Přibyl)

05:00 – Policista zasahující v narychlo opuštěném domě, mrtvola muže v řece po útoku cyklonu v Barmě nebo americký prezident Barack Obama zachycený v tělocvičně při své volební kampaní. Tyto a další desítky zajímavých i šokujících fotografií jsou k vidění na prestižní přehlídce.

Policista zasahující v narychlo opuštěném domě, mrtvola muže v řece po útoku cyklonu v Barmě nebo americký prezident Barack Obama zachycený v tělocvičně při své volební kampaní. Tyto a další desítky zajímavých i šokujících fotografií jsou k vidění na prestižní přehlídce světové fotografie World Press Photo, která začala v pražském Karolinu a potrvá do 11. října.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.