Baudyš už začal chodit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Baudyš už začal chodit!

Zdravotní stav Antonína Baudyše se zlepšuje.
Zdravotní stav Antonína Baudyše se zlepšuje. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zdravotní stav někdejšího exministra obrany ČR z let 1992 až 1994 Antonína Baudyše (63) se zlepšuje! Minulý týden mu lékaři odstranili nádor z mozku a jeho stav byl velmi vážný.


„Manžel je v rukou největších odborníků. Operace dopadla výborně, a dokonce již chodí a komunikuje s námi. Je to velmi silný muž, kterého jen tak něco neskolí a jeho zdravotní stav je optimální,“ svěřila se včera deníku Aha! Baudyšová, z jejíhož hlasu bylo slyšet, že jí spadl velký kámen ze srdce.

„Musím poděkovat panu doktoru Benešovi, který manžela operoval. Je to prvotřídní odborník,“ chválila manželova chirurga Baudyšová. A rozhodně nebylo proč šetřit chválou. Klinika, kde se Baudyš léčí, je nejlepším pracovištěm v Česku na operace mozkových nádorů, ale také na poškozené nebo ucpané mozkové a krční cévy. Používá ty nejmodernější navigační systémy, podle nichž se mohou neurochirurgové při operaci mozku nebo míchy orientovat s milimetrovou přesností. „O operacích nádorů jsme schopni publikovat a přednášet o nich ve světě. V cévní problematice jsme na úrovni s tím, co dělají Američané a zbytek Evropy,“ řekl profesor Vladimír Beneš, přednosta Neurochirurgické kliniky 1. LF UK a Ústřední vojenské nemocnice Praha.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.