Hlušický terorista! Tak říkali mladíkovi, co chtěl postřílet spolužáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hlušický terorista! Tak říkali mladíkovi, co chtěl postřílet spolužáky!

Tomáš A.
Tomáš A.

Od chvíle, kdy si pro mladíka z novobydžovského gymnázia přišlo policejní komando přímo do vyučování, se už ale mnohé změnilo. Chlapec už není ve vazební věznici v Hradci Králové, ale přesunuli ho do diagnostického ústavu v Brně, kde je pod přísným dohledem.


Není divu, kriminalisté u hocha v pokoji rodinného domku objevili plány školy s přesným zakreslením rozmístění výbušnin. Podle serveru Tn.cz byl při domovní prohlídce nalezen i funkční výbušný systém. Bombu tak prý mohl skutečně odpálit!

Plánovaný masakr na školu v Novém Bydžově je teď v Hlušicích téma číslo jedna. Není tedy divu, že si mladík vysloužil přezdívku »hlušický terorista«.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteVčera bylo kolem domu ticho. Celá rodina se skrývá. Dveře kadeřnictví, které provozuje chlapcova matka, zůstávají zavřené. „Nebudu se s nikým bavit, jděte všichni do háje!“ křičí na nezvané návštěvníky matka malého teroristy. Z jejího hlasu je ale cítit i zoufalství. A aby ne. Nikdo a ani chlapcovi nejbližší by totiž od zakřiknutého mladíka nečekali, že by byl doopravdy schopen zmasakrovat nevinné děti. „Já toho kluka viděl asi dvakrát, přitom bydlím hned vedle. Ale znám jeho tátu, montuje tady antény a opravuje televize. Vlastně jsem ani nevěděl, že má takhle mladého syna,“ uvedl soused Luboš Mika.


Foto pro Aha! – T. Horník, reprofoto TV Nova


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.