Vladimír Železný - Leží ve špitále! Problémy se slinivkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Vladimír Železný - Leží ve špitále! Problémy se slinivkou!

Vladimír Železný
Vladimír Železný (ČTK)

PRAHA – Bývalý šéf Novy Vladimír Železný (64) má vážné zdravotní trable! Znovu se u něj objevily problémy se slinivkou. Železný leží v Praze ve Vojenské nemocnici ve Střešovicích.

Bývalý šéf Novy Vladimír Železný (64) má vážné zdravotní trable! Znovu se u něj objevily problémy se slinivkou. Železný leží v Praze ve Vojenské nemocnici ve Střešovicích.

„Jde o potíže se slinivkou, které měl pan Železný už v minulosti. Příští týden budeme vědět více,“ řekl Lidovým novinám právník Železného Josef Monsport. Podle informací Aha! jsou Železného potíže se slinivkou dlouhodobé, trpí jimi už řadu let. V nemocnici kvůli zdravotním problémům skončil např. i v roce 2002, kdy mu hrozilo vězení za poškozování věřitele.

Kvůli Železného potížím se včera na neurčito odložilo odvolací jednání kauzy, ve které je bývalý šéf Novy viněn z daňového úniku ve výši 6,8 milionu korun. Pražský městský soud mu za to v srpnu 2007 uložil dvouletý podmíněný trest se čtyřletým odkladem a peněžitý trest pět milionů korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.