Kauza Kuřim: Dnes je odsoudí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kauza Kuřim: Dnes je odsoudí!

Nyní  
● Nechala se ostříhat a ve vlasech nosí čelenku.  
● Zdobí se jen skromnými přívěsky, někdy je úplně bez šperků.  
● Ve vězení přibrala pár kilo.
Nyní ● Nechala se ostříhat a ve vlasech nosí čelenku. ● Zdobí se jen skromnými přívěsky, někdy je úplně bez šperků. ● Ve vězení přibrala pár kilo.

BRNO – Dnes padnou rozsudky v kauze Kuřim! Hlavním aktérkám týrání chlapců Ondřeje (9) a Jakuba (12) – Kláře a Kateřině Mauerovým – navrhla státní zástupkyně deset let vězení, Barboře Škrlové sedm let.


> Jak moc se změnily hlavní aktérky
> Škrlová přibrala 10 kg
> Kateřina Mauerová je vyhublá na kost

Soudní proces v asi nejzapeklitější kauze, jakou kdy Česko zažilo, se chýlí ke konci. Po pěti měsících projednávání dnes konečně soudce Pavel Göth vynese rozsudek nad sestrami Mauerovými a tajemnou Barborou Škrlovou. Ta je v kuřimské kauze nejzáhadnější osobou. Tahle původně rozverná dívenka s culíky se během vyšetřování změnila k nepoznání. Kliknutím zvětšeteNikdo z obviněných snad nesnášel podmínky vazby a soudní stání hůř než ona. I když, kdoví... Možná to byla jen další z Barbořiných her.

Už dnes celá fraška skončí. Asi jediná z obviněných je s trestem smířená Klára Mauerová, matka chlapců: „Pro děti jsem dýchala. Když se mi narodily, byly to moje nejhezčí okamžiky. Nechci, aby mě osvobodili.“


Autor: (esc)
Foto ČTK, ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.