Týraní kluci z Kuřimi - Ondřej a Jakub jsou u moře! A mluví o své mámě… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Týraní kluci z Kuřimi - Ondřej a Jakub jsou u moře! A mluví o své mámě…

Fotografie
Fotografie (internal)

BRNO – Ondřej a Jakub, které týrala jejich vlastní máma Klára Mauerová, jsou s psychology u moře! Hrůzné chvíle, kdy jim ubližovali jejich nejbližší, se jim stále vracejí… Kluci také poprvé promluvili o své mámě!

Ondřej a Jakub, které týrala jejich vlastní máma Klára Mauerová, jsou s psychology u moře! Hrůzné chvíle, kdy jim ubližovali jejich nejbližší, se jim stále vracejí… Kluci také poprvé promluvili o své mámě!

„Ve čtvrtek odletěli mimo republiku, jsou u moře s psycholožkou, aby to nebyl jen příjemný pobyt pro děti, ale aby to naplnilo i známky psychorehabilitačního pobytu,“ popsala Ditta Pokorná, ředitelka brněnského Klokánku pro server Týden.cz. Prázdniny u moře klukům zaplatila jedna z cestovních kanceláří, aby zůstali ušetřeni informací ze soudního jednání. „Měli z toho strašnou radost, za celou dobu jsem je neviděla tak šťastné. Pobíhali s mapou, těšili se na letadlo,“ uvedla Pokorná.

Ondřej s Jakubem začali také poprvé mluvit o své mámě. „Každý z nich je na tom se vztahem k matce jinak. Kladou si otázky, jak je možné, že někdo týrá své děti. U Jakuba je to zatím špatné, Ondra, který je pozitivně laděný, je na tom lépe,“ dodala Pokorná. V kuřimské kauze došlo k dalšímu zvratu, tajemný »doktor« totiž neposílal emaily o tom, jak Ondru s Jakubem týrat odněkud z Ázerbájdžánu, ale po celých sedm let z počítače brněnského centra volného času Paprsek. »Doktorem« tak zřejmě byla teta chlapců Kateřina Mauerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.