Honzíka (†5) tajně pohřbili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Honzíka (†5) tajně pohřbili!

Tady v táborském krematoriu včera proběhl Honzíkův pohřeb.
Tady v táborském krematoriu včera proběhl Honzíkův pohřeb. (pro Aha! – Martin Průša)

TÁBOR – V utajení proběhl včera po poledni pohřeb Honzíka Rokose (†5), jehož zabila vlastní matka Antonie Stašková se svým druhem Pavlem Greplem. Rozloučení v krematoriu v Táboře proběhlo pouze za účasti nejbližší rodiny.

V utajení proběhl včera po poledni pohřeb Honzíka Rokose (†5), jehož zabila vlastní matka Antonie Stašková se svým druhem Pavlem Greplem. Rozloučení v krematoriu v Táboře proběhlo pouze za účasti nejbližší rodiny. Na poslední cestu dostal blonďatý chlapeček květiny, věnce i plyšáky, které měl rád.

Otec chlapce Roman Rokos chtěl, aby poslední rozloučení proběhlo pouze v úzkém rodinném kruhu. „Za ten týden toho bylo na nás tolik, že jsem chtěl chvíli soukromí, hlavně při pohřbu,“ řekl Aha! zdrcený tatínek mrtvého Honzíka. Na pohřbu s ním byla i jeho přítelkyně Jitka Procházková, Honzíkova babička s dědečkem a pár příbuzných.

Obřad nad bílou rakvičkou s Honzíkem, byl krátký. Po zpopelnění si urnu převezme jeho otec, protože chce v budoucnu žít a pracovat v zahraničí, zvolil tuto cestu. „Proto jsme nechali Honzíka zpopelnit, abychom si ho mohli vzít s sebou,“ dodal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.