Pupek narval jenom tam | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pupek narval jenom tam

Břicháč si vybral lavičku na světovém místě, svou exhibici předvedl na zastávce Pařížská na Americké třídě.
Břicháč si vybral lavičku na světovém místě, svou exhibici předvedl na zastávce Pařížská na Americké třídě. (Foto HZS Plzeňského kraje)

Tam to šlo, ven už ne. Pozoruhodným výkonem zaměstnal v Plzni policii a především hasiče muž, kterého jeho potetovaný pupek uvěznil pod lavičkou zastávky MHD.

Co břicháč v těsném prostoru u země hledal, nikdo netuší. Faktem je, že se jako had vsoukal do prostoru mezi lavičkou a chodníkem s ohledem na jeho tělo tak malého, že už se mu tam nevešly ani kalhoty. Navíc dokázal protáhnout ruku a hlavu do ještě užšího otvoru mezi lavičkou a skleněnou stěnou za ní. Tím se kolem čtvrté hodiny ranní ocitl v dokonalé pasti. Vyplést ho z ní nedokázali ani policisté, kteří k němu jako první dorazili. A tak výjezd ke kurióznímu zásahu zpestřil jitro hasičům. „Aby muže vysvobodili, rozebrali část konstrukce zastávky a vysadili její skleněnou stěnu. Akce trvala asi pět minut,“ upřesnil jejich mluvčí Petr Poncar.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.