Rumcajs loupil v Ostravě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rumcajs loupil v Ostravě!

Několikanásobný lupič a trestanec Peter D. se k loupežím přiznal.
Několikanásobný lupič a trestanec Peter D. se k loupežím přiznal. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Vypadá jako Rumcajs, ale pán Řáholce by se za něj styděl! Slovák Peter D. (41) vybírá banky jako krabičky sardinek a straší pokladníky k smrti pistolí. U soudu mu od včerejška hrozí 8 let!

Šest bank obral vousatý Peter doma pod Tatrami a pak se vydal do Ostravy. „Daj sem peniaze. Ak zapneš alarm, začnem strielat. Daj všetko sem!“ hlesl tu na pokladníka. Ten ze strachu nejprve nemohl ani otevřít kasu, nakonec ale lupiče počastoval 85 200 korunami. Peter nasedl do vlaku a odjel utrácet za věci do domácnosti na rodné Slovensko. Když ho za měsíc chytili na základě mezinárodního zatykače, nezapíral. „Manželka mi nechce dať děti, život nemá žiadny zmysel,“ konstatoval. Banku prý vyloupil právě proto, že chtěl zpět do vězení, kde se cítí mnohem lépe než na svobodě. Rozsudek u ostravského okresního soudu zatím nepadl, senát chce vyslechnout ještě některé svědky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.