Mužův penis zaškrcený kroužkem musel zachraňovat hasič! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mužův penis zaškrcený kroužkem musel zachraňovat hasič!

Hasič Jan Klepáč (33) ze Zlína zachraňoval muži penis pomocí speciální rozbrušovačky
Hasič Jan Klepáč (33) ze Zlína zachraňoval muži penis pomocí speciální rozbrušovačky (Foto pro Aha! – Jana Gogová, HZS)

Sexuální hrátky si lidé zpestřují nejrůznějšími praktikami. Jenže se někdy vymknou… Stejně jako muži ze Zlína, který si na penis nasadil kroužek. Ten mu pak ale nešel sundat, úd zaškrtil a místo slasti se svíjel v bolestech.

Sexuální hrátky si lidé zpestřují nejrůznějšími praktikami. Jenže se někdy vymknou… Stejně jako muži ze Zlína, který si na penis nasadil kroužek. Ten mu pak ale nešel sundat, úd zaškrtil a místo slasti se svíjel v bolestech. Zkoušel studenou sprchu, namydlit... Nic nepomáhalo. Poslední záchranou byli doktoři ve špitálu. Ale ani ti s kuriózním zraněním nevěděli rady, chyběl jim nástroj na přeříznutí kovu. Volali proto hasiče.


„Hluboko v noci jsme vyráželi na úrazové oddělení Baťovy nemocnice. V bolestech se tam svíjel muž, jemuž pevný kovový kroužek, původně určený ke zvýšení sexuální rozkoše, utěsnil pevně vztyčený pohlavní úd tak, že hrozilo odkrvení,“ popisuje hasič Jan Klepáč (33) ze Zlína, co viděli, když na ambulanci se spuštěnými majáky přijeli.


„Navíc se mu kus oceli posunul až do spodní části. Jeden z nás ho držel a spolu se zdravotníky jsme ho nakonec obrovské bolesti zbavili za použití speciálního a velmi ostrého zařízení,“ vypráví a ukazuje speciální rozbrusku. V podobných případech nelze minout ani o desetinu milimetru, následky mohou být fatální. Tím ovšem případ zdaleka neskončil. „Druhý den nám zdravotníci oznámili, že je muž HIV pozitivní. A to byl šok! Sice jsme pracovali stejně jako lékaři a sestry v ochranných pomůckách, ale jeden v takových případech nikdy neví. Řeknu vám, už jsem zažil příjemnější dva měsíce. Pak naštěstí zdravotní testy prokázaly, že k přenosu infekce nedošlo,“ dodává Klepáč.



Autor:  jg

Přečtěte si
jozefe
6. 8. 2015 • 07:07

kdyby ho nakopaly do ***e ocas by se cvrknul a kroužek by sám výpad.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.