Všichni Ivetini muži: Kauza Tříska ukázala, že je Bartošová magnet na psychopaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Všichni Ivetini muži: Kauza Tříska ukázala, že je Bartošová magnet na psychopaty!

Roman Tříska se už s epizodou jménem Iveta Bartošová plně vyrovnal.
Roman Tříska se už s epizodou jménem Iveta Bartošová plně vyrovnal. (ara, koláž Ahaonline.cz)

Musela být silným magnetem na psychopaty. Jak jinak si vysvětlit největší skandál Ivety, který spadá do období před dvaceti lety? Únos a údajné pohlavní zneužití Romanem Třískou v létě 1994 patří dosud k záhadám jejího života.

Štaidl jí měl zničit

Údajný opravář Telecomu ji měl přesvědčit o tom, že je odposlouchávána a že je určena k fyzické likvidaci. Jako samozvaný ochránce a pracovník tajné služby se měl postarat o její bezpečnost, snášel jí důkazy o tom, že ji chce zničit zrovna Ladislav Štaidl!


Sex s naprostým šílencem

Mezitím střílel z okna na domnělé ostřelovače, rozmisťoval po bytě rušičky proti zaměření, vytahoval ze všech koutů po bytě štěnice k odposlouchávání.
Bylo to jako z bondovky. Vystrašená Bartošová mu důvěřovala, až se mu podvolila úplně. Měli spolu sex, utíkali před neznámými agresory. Štaidl byl mezitím v Americe, a když se vrátil, nestačil se divit. Jeho partnerka zmizela, a když ji objevil, měla nového milence – Romana Třísku. Polykala prášky, byla vystresovaná, totálně na dně.
Zachránil 
ji ale Tříska 
od atentátu?

Na policii vše popisovala věrohodně, ale jako jednu velkou sci-fi. Tříska ji měl svlékat, balit do alobalu, pak spolu spali, přesouval ji po konspiračních bytech, aby ji nikdo nemohl unést nebo dokonce zastřelit. „Až později mi došlo, že se jednalo o zinscenované divadlo a stala jsem se obětí duševně nemocného člověka,“ svěřila se Bartošová.

Štaidl se rozhodl dostat Třísku do kriminálu

Štaidl chtěl dostat Třísku za mříže, jenomže policie nabyla dojmu, že Iveta vše činila dobrovolně. Podle Třísky se do něho Bartošová zamilovala a chtěla s ním odejít, připravovali spolu útěk. Když si to rozmyslela a vrátila se ke Štaidlovi, musela vypovídat o únosech a celý na hlavu postavený scénář jí prý vymyslel Ladislav Štaidl
Tříska využil krize partnerů

„Soud rozhodl, že Iveta vše dělala dobrovolně a řeči o únosech a znásilňování jsou nepravdivé. Nebyl jsem odsouzen,“ prohlásil před lety v knize Odhalená pravda novinářů Miroslava Graclíka a Václava Nekvapila právě Roman Tříska. Tvrdil, že využil krize ve vztahu Štaidla a Bartošové a ona sama s ním odešla. „Naštvalo ji, že si do Ameriky místo ní vzal údajně nějakou krupiérku z kasina. Dozvěděla se to a rozhodla se odejít,“ dodal muž, který byl ale předtím odsouzen za zabití otce alkoholika.
Loutka v rukou druhých

Ono tajemství, co se před dvaceti lety skutečně stalo, si Iveta odnesla do hrobu. Jako memento působí zpověď Ivety: „Mám strašně málo sebedůvěry, navíc jsem hrozně důvěřivý typ a vždycky jsem s tím měla problémy. Často si připadám jako loutka.“



Přečtěte si
arimi
4. 5. 2014 • 19:33

jo a ze by se zhroutila kvuli tomu, ze na ni nekdo napise, ze mu sexualne obtezovala nezletileho syna, to je blbost, podle vseho to tak vypada...bez vetra se ani listek nepohne... a kdovi, co na ni kdo jeste vytahl... byla pekne cislo teda na zenskou, klobouk dole, tolik chlapu zvladnout to je moc i na vola...

arimi
4. 5. 2014 • 19:13

kolik ona vlastne tech chlapu mela? ja bych to spis tipovala na sexualni uchylku nez na schizu... a byt pomejem a hrabetem a ja nevim kolik jich jeste bylo, radsi chodim kanalama, normalne bych se stydela ... proboha, kdyz se dokazala valet s rychtarem v dome kde byvala kde zena, co to mohlo byt za zhyralou osobu... by se hodila k zvrhlym borgiovcum ....

anezat
4. 5. 2014 • 18:59

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.