Zbouchnul Mynář Noskovou? Těhotná prý sice je, ale s kým, to ví jen ona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zbouchnul Mynář Noskovou? Těhotná prý sice je, ale s kým, to ví jen ona!

Tak to jsme zvědaví, čí to dítě vlastně je!?
Tak to jsme zvědaví, čí to dítě vlastně je!? (Foto: Aha! - Martin Hurda, reprofoto ČT, koláž Ahaonline.cz)

To se nám to pěkně množí v luxusu z peněz daňových poplatníků. To by si mohl člověk pomyslet poté, co se ukazuje, že moderátorka zpravodajství ČT Alexandra Nosková (30) údajně čeká potomka. Otcem by totiž mohl být další nenahraditelný vykuk placený z našich peněz, Zemanův kancléř a obdivovatel Vratislav Mynář (46), který se ještě ani nestačil rozvést. Jenže ouha, pohledná modroočka Saša měla údajně i jiného muže...

Užila si s chuďasem a pak sbalila boháče?

O těhotenství Noskové nebude asi pochyb, zato o legitimním otci ano. Podle informací Blesku měla krasavice vášnivý poměr s kolegou z ČT, který utnul až nový milostný románek s movitým Mynářem loni na podzim. Někdy musí zvítězit rozum nad srdcem. Jenže onen neznámý odkopnutý by měl být biologickým otcem. A to pochopitelně hradnímu bařtipánovi leží v žaludku, i když se tváří tajemně a jakoby nic.


Dělá, že jí věří, ale prý zuří!

"Byl bych špatným partnerem, kdybych tomu věřil. Pokud je Alex těhotná, tak pevně věřím, že se mnou a nepřipouštím si žádnou jinou variantu," tvrdí Mynář, ale moc přesvědčivé to není. Toho si je vědom, a proto ještě výhružně slibuje: "Budu mít tu informaci velmi pravdivou a velmi záhy." To vypadá, že Noskovou pořádně zmáčkne v hradní hladomorně. Poví mu pravdu? Uvidíme a budeme vše sledovat dál!



Přečtěte si
kukulin
11. 1. 2015 • 11:58

Pokud je pravda, že se v manželství snažil o potomka a nebylo tak je nejspíš impotentní, takže ten svišť Noskové, asi jeho nebude.

britva
5. 2. 2014 • 08:42

Vratislav Mynář (46) tomu, že je 46 na tý fotce vypadá tak na 55 - 58

mandat
5. 2. 2014 • 06:41

Doporucuji tomu, co bude oznacen za otce,aby trval na testech. Ona sama urcite ani nevi, kdo je ten stastny otec. Bacha na ni.

gordon
4. 2. 2014 • 21:26

Nosková byla v "dopravním zpravodajství" pěkná kokta a popleta, pak jí přeřadili "výš" ,dopravní zpravodajství zrušili- no zcela určitě v tom nebyla protekce-a když chytla pracháče,musí si ho nějak zajistit,ne?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.