Pikle utajované Quentinovy prababičky: Co plánuje s Ornellou a mámou Štikovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pikle utajované Quentinovy prababičky: Co plánuje s Ornellou a mámou Štikovou?

Babička Štiková se stále stýká s oběma.
Babička Štiková se stále stýká s oběma. (Foto pro Aha! – Herminapress.cz, Facebook, koláž Ahaonline.cz)

Šedá eminence Štikových, matka hlavy rodiny Michala, se už delší dobu pohybuje na všech společenských akcí, které tato pseudosnobská rodina navštěvuje. Svou pozornost dělí rovným dílem mezi snachu Štikovou i vnučku Ornellu. Snaží se snad každé domluvit a matku s dcerou usmířit?

Už je to nějaký pátek, kdy si Ornella sbalila saky paky a odešla ze zadlužené hostivické vily do náruče proutníka Pepy Kokty. Tvrdila, že se s matkou neshodla, avšak za hádkami spíše stála snaha ambiciózní mámy Štikové o protlačení dcery do světa českého showbyznysu. Když se Ornella vzepřela, pokusila se máma neúspěšně proslavit na druhé dceří Charlotte.

Ornella se od té doby věnuje hlavně malému Quentinovi, ale tu a tam na nějaký ten večírek zavítá. A protože Kokta radši zůstává doma, tak bere buď svoje kamarádky, nebo milovanou babičku Štikovou. S tou kromě různých vernisáží také nedávno objevila na koncertu Heleny Vondráčkové.

Stejně tak se babička Štiková objevuje i po boku svému syna Michala a mámy Štikové. Naposledy tomu bylo na koncertu Petry Janů, kde se Monika po dlouhých měsících izolace, objevila poprvé na veřejnosti a hned se stihla ztrapnit svými proklatě malými černými šaty.

Babička Štiková je naopak nenápadná, fotografům se snaží spíš vyhýbat. Nicméně zůstala posledním článkem mezi rozhádanou Monikou Štikovou a Ornellou. Snaží se dát vlastními silami rodinu zpátky do kupy?

Ornella se totiž s matkou nevídá, máma Štiková si několikrát posteskla, že už nehlídá ani malého Quentina. Takové rodinné trable musí být pro každou správnou babičku muka, a proto se oběma Štikám snaží domluvit. A celá snaha zůstane asi jenom na ní, protože táta Michal, i přes všechny sympatie, je asi pěkná bačkora a svoji šikanující a panovačnou manželku prostě usměrnit nezvládne.

 



Přečtěte si
analfabet
8. 1. 2014 • 14:31

Gerontka oxallis by byla taky ráda celebritou, ale to by si musela umejt zasranou ***.

w.mojko
8. 1. 2014 • 10:10

Štikové sú odporne hnusné...Monika bordelmamá v treťotriednom lokále poskytujúcom hodinovú útechu skrachovaným chlípnikom, Ornela jej nástupkyňa. Sú vyžrané tučné odpudzujúce, a naviac neskonale hlúpe. Diváím sa, že o ne vobec niekto zakopne.ubohý bulvár už naozaj nemá hodnotnejšie informácie

marie60
8. 1. 2014 • 08:14

vuhp
8. 1. 2014 • 07:54

Ráda o nich čtu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.