Macuru vyděsila pohublá Bartošová a tvrdí: Rychtář ji stále týrá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Macuru vyděsila pohublá Bartošová a tvrdí: Rychtář ji stále týrá!

Macura vytrvala tvrdí, že Iveta je jen loutkou Rychtáře.
Macura vytrvala tvrdí, že Iveta je jen loutkou Rychtáře. (Aha! - Roman Souček, Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Džambulka klame tělem! O tom je přesvědčený fanatický obdivovatel Ivety Bartošové (47) Zdeněk Macura (39). I když zpěvačka září na všechny strany a její okolí se raduje z fantastické proměny, jednomu člověku její spokojenost nedá spát. Macura si myslí, že Iveta je stále obětí domácího násilí ze strany manžela Josefa Rychtáře (55). „Známe se sedmnáct let, věděla jsem, koho si beru. Je to parťák do nepohody a vzájemně se doplňujeme,“ pěje ale ódy zpěvačka na svého Pepu.

Jak to vidí Macura?

„Věnuji se stále problematice týraných žen a ony rozlišují několik fází vývoje. Jedna z nich je i fáze líbánková, kdy mají pocit štěstí a lásky. Podle mě může být Iveta v této fázi. Je otázka času, kdy agresivita partnera vypukne.“ Zamilovaný Macura přiznává, že pro Ivetu má dveře stále otevřené a neustále ji zbožňuje.

Jak to vidí manžel ?

„Od pana Macury máme už delší dobu pokoj. Neozývá se,“ řekl deníku Aha! zpěvaččin manžel, který jakékoliv týrání vždy popíral. Zatím možná ani nemá důvod na Bartošovou vztáhnout ruku, protože ta se o něho denně stará, seč může. „Ivetka každý den vaří, peče…,“ nemůže si manželství vynachválit Rychtář.



Přečtěte si
honzadv
22. 11. 2013 • 12:21

* krabičkovou, atd. - omluva za překlepy, chvátám a píšu v kvapu, mmch o téhle příživnici a nejznámější dorotě a notorce a největší ostudě české země už diskutovat fakt nehodlám.

honzadv
22. 11. 2013 • 12:20

Aha, to nevím, asi tu krabčkovou, že jo? Víš co, já ji netoužím vidět zlomenou, nebo tak něco, já bych ji raději neviděl vůbec - ať si je v pohodě, už i kvůi Arturovi (což je skvělý kluk!!), ale ať probůh zaleze a nevystavuje se pořád v buvláru a nelže, jak je fakticky šťastná a bla bla - ten, kdo je OPRAVDU šťastný a ve sopkojeném vztahu atd., se neoptřebuje vystavovat kdekoli a stavět své štěstí na odiv světu! Nevěřím té osobě prostě už ani slovo, apropos - neypadá vůbec štíhle ani nějak mladě - pouze po hodinách práce vizážistů je umytá, měla čisté oblečení (po dlouhé době), ale jinak je to taková šmurína zanedbaná, a vypadá zblízka daleko, daleko starší... Což je mi v podstatě fuk, s jejím životním stylem... nemůže vypadat mladě a hezky, jasná zpráva. Ale ať se hojí v klidu a nelže pořád, každý ví, že ot je zlá vypočítavá lenivá dorota, OK, ať je dobrá, ale někde v ústraní, sama si říká o posměch.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.