Monika Babišová zatím čeká marně: Andrej se ze svatby vymlouvá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Monika Babišová zatím čeká marně: Andrej se ze svatby vymlouvá!

Dočká se Monika Babišová sňatku s milovaným Andrejem?
Dočká se Monika Babišová sňatku s milovaným Andrejem? (Foto: Aha! - Martin Pekárek, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Od té doby, co jsme informovali, že Andrej Babiš (59) zatím nepojal svou krásnou partnerku Moniku (39) za manželku, spekulují všichni, kdy bude svatba. Jenže filuta Babiš mlží za každou cenu a my máme pocit, že mezi ním a Monikou probíhá jakási hra. A ta je důvodem, proč se evidentně zamilovaný pár dosud nevzal.

Zlatokopka nebo škrt?

A co tedy jeden z nejmocnějších podnikatelů a politiků v zemi na eventuální svatbu říká? "Ježišmarja, to je podpásová otázka," směje se na dotaz reportéra Blesku a začíná se vytáčet z přímé odpovědi: "Víte, já se s paní znám dvacet let, a pokud bychom byli svoji, tak by každý samozřejmě říkal: no to je zlatokopka, ta si ho vzala pro peníze. A na druhý straně, když to někteří čtenáři četli, tak to komentovali: to je teda škrt, on si jí nevzal, nechce se dělit o majetek."

Pyšný Andrej o svatbě mlží

A je Andrejovi příjemnější, když ho lidé označují za škrta, než Moniku za zlatokopku? " To určitě ano, protože moje paní je strašně nezávislá a samostatná. Pracuje, dokázala skvělé věci, skvělé interiéry a jsem na ni pyšný." Poptávka po službách lepé blondýny prý je. "Pokud bych já tady nebyl, tak se určitě bez problému uživí a je to důležitý pro její sebevědomí," říká předseda hnutí Ano. Tím ovšem na případný sňatek s Monikou neodpověděl, takže ta musí čekat dál, jak to dopadne.



Přečtěte si
micinka237
4. 2. 2017 • 15:34

tedy vy máte starosti,tak si také najděte prachatého muže nebo běžte do politiky,udělejte si i vzdělání a je to.....Vy by jste záviděli člověku snad i smrt

merrylou212
20. 11. 2013 • 08:40

Před časem se Kalousek rozvedl a nechal všechen svúj majetek, včetně domu - přepsat na manželku a syna - nebo syny. sám přespával na hotelu. Takovému člověku nelze nic zabavit-pokud je průšvih. Myslím, že tohle bude mít stejný podtext.

lukreciaborgia
18. 11. 2013 • 20:10

mandat-ano,každý si může změnit jméno na jaké chce.Nevím jak teď,ale po 89 roce to stálo na matrice 1 000.-Kčs.Viz Sára Saudková.

mandat
16. 11. 2013 • 17:03

Chce ho uhnat,aby mela zbytek zivota v luxusu. Jen at si ji nebere. Jen je mi zahadou, proc se jmenuje jako on. Copak si kazdy muze zmenit jmeno,jak ho napadne ?

hillaarkaa
16. 11. 2013 • 09:07

Má to v hlavě srovnaný ten Áďa,spočítal si,že by se o love v manželství musel dělit.Radši 10 levobočků harantů a na stará kolena se oženit s nějakou,která mu dá děcko a bude umývat zadek

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.