Bejvalka Jágra zase lovila na hokejové střídačce: Randí s Jirkou Tlustým?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bejvalka Jágra zase lovila na hokejové střídačce: Randí s Jirkou Tlustým?!

Randí spolu?
Randí spolu? (Foto Aha! – Karel Kopáč, Martin Sekanina, Sport – Jaroslav Legner, Barbora Reichová)

Jaromír Jágr (41) si vybírá z několika nabídek, kluby NHL o něj mají zájem. Jenže do uzávěrky tohoto vydání ještě nikomu nekývnul. A tahle zpráva mu situaci neulehčí, jeho bývalá přítelkyně Inna Puhajková (27) má prý chlapa. A ne lecjakého – »Džegrova« spoluhráče z Kladna Jiřího Tlustého (25)!

Ti dva spolu váleli v jedné lajně, když v zámoří byla výluka. Pak se jejich cesty rozešli – Jágr zamířil přes Dallas do Bostonu, »Tlusťoch« do Caroliny. I ta má o služby nejslavnějšího českého hokejisty zájem. To by ovšem pro Jaromíra nebyla nejlepší varianta. Mohl by se tam setkávat s Innou. Pokud by se s Jirkou vydala za oceán.


Sama Inna se k novému vztahu nevyjádřila, Tlustý jej nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. „Párkrát jsme se viděli, jsme kamarádi. Když jde člověk jednou do kina, jednou na večeři, tak to není vztah. Je zbytečné se k tomu vyjadřovat. Víc bych k tomu neřekl,“ podotkl »Tlusťoch«, jenž ještě během květnového MS deníku Aha! prozradil, že je sám. „Jsem druhý rok single, uvidíme v létě,“ říkal tehdy. „Hezkých holek je mnoho, ale musí vás to s ní bavit,“ dodal. No, snad ho to s Innou bavit bude. Zatím jsou na začátku...



Přečtěte si
franckajagrova
9. 7. 2013 • 21:48

Inno a má ho tlustýho ? No nic,proti Jardovi je to jen chudý příbuzný a ve všem ! Nejen hokejově a finančně..ale i co do popularity atd..každopádně mi už ta Inna dost leze na nervy -za celou dobu co byla s Jágrem si nepamatuju,že by se všude cpala tak jako teď..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.