Sebevědomá Zuzana Bubílková: Na 61 let vypadám dobře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sebevědomá Zuzana Bubílková: Na 61 let vypadám dobře!

Zuzana Bubílková překonala rakovinu.
Zuzana Bubílková překonala rakovinu. (Dalibor Puchta)

Moderátorka Zuzana Bubílková, známá českým divákům především ze satirického pořadu S politiky netančím, se znovu vrací do televize. Ne však před kamery, ale jako dramaturgyně diskusního pořadu na Primě.

Než se Bubílková vrátila k novinařině, musela překonat zákeřnou rakovinu štítné žlázy. „Těším se na každý den, kdy se ráno probudím a jsem zdravá. Juknu se do zrcadla a říkám té dámě v něm: Na 61 je to dobré. V tisku jsem se před časem dočetla, že se mi rakovina štítné žlázy vrátila. Není to pravda. Pouze jsem byla v nemocnici na složitějším vyšetření a jsem v pořádku,“ vysvětluje moderátorka na stránkách iDnes.cz

„Nová práce mě baví, dokonce se u ní ještě "bavím". Je to šok i překvapení, protože mi někteří tiskoví mluvčí vzkazují pozdravy od jejich maminek a babiček. Připomínám jim mládí, a šířím se tak napříč rodinami,“ říká populární Bubílková. A není divu. Politická satira, kterou moderovala spolu s Miloslavem Šimkem, patřila mezi oblíbené pořady a diváci na Bubílkovou určitě jen tak nezapomněli.



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.