Rozdováděná Gondíková: Zanedbává ji milenec Langmajer? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rozdováděná Gondíková: Zanedbává ji milenec Langmajer?

Adéla v sexy šatech předvedla dokonalou postavu.
Adéla v sexy šatech předvedla dokonalou postavu. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Na moderátorku Adélu Gondíkovou (39) jde jaro! Jak se navíc zdá, je Gondíková dost nevybouřená. Že by její přítel, herec Jiří Langmajer (47), zanedbával své partnerské povinnosti?

Adéla se objevila v Divadle Palace, kde moderovala benefiční akci Dejme dětem šanci. Provádění slavnostním večerem se jí ale poněkud vymklo z rukou a terčem jejího ostrovtipu se stal téměř každý muž, který se vyskytl na pódiu.

 

„Můžu se zeptat, kolik vám je let?“ vyptávala se každého, jako by chtěla zjistit, zda k sobě věkově pasují. „Děkujeme, že jste přišel, snad nám příště ukážete něco víc,“ laškovně pomrkávala na jednoho ze sponzorů večera. Nutno dodat, že si k tomuto účelu zvolila dokonalý outfit, v dlouhých černých šatech s krajkou a hlubokým výstřihem vypadala perfektně.

Jiří Langmajer by se proto měl mít na pozoru – s takovýmto zevnějškem Adéla rozhodně nebude mít problém najít si někoho mladšího a zámožnějšího!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.