Petr Kolář rok po rozvodu: Spoustu jsem toho pohnojil... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr Kolář rok po rozvodu: Spoustu jsem toho pohnojil...

Petr Kolář
Petr Kolář (Aha! – Marek Pátek)

Hudebník Petr Kolář (45) s odstupem času zhodnotil své desetileté manželství a také důvod rozvodu s manželkou Zuzanou. Přiznal, v čem jako manžel selhal a prozradil, jakým směrem se jeho život bude dál ubírat.

Dříve drsný rocker, dnes muzikálový přeběhlík, který lámal puberťačkám srdce popovým  hitem Ještě že tě, lásko mám, se zvolnit v hudební kariéře rozhodně nechystá. A to ani v případě, kdyby měl potencionální partnerku zanedbávat. „Pro mě byla vždycky na prvním místě muzika, a když jsem měl partnerku a vzal si ji, snažil jsem se jí věnovat. Možná ne v dostatečné míře. Já chci dělat muziku a písničky pro lidi, tak to je. Mám pocit, že je mi to souzený,“ říká Kolář o svých prioritách na stránkách iDnes.cz

„V životě jsem udělal spoustu dobrých věcí a stejně tak jsem pár věcí pohnojil, ale řekněte mi, kdo ne. Jsem jenom člověk. Život si užívám a snažím se ho naplnit tak, aby po mně něco zbylo,“ říká dále zpěvák.

 Mezi to, co se zpěvákovi povedlo, patří určitě i jeho děti. A ač je po rozchodu, děti vychovává společně s bývalou manželkou. O rozvodu mluví smířlivě a oba manželé se prý s touto událostí vyrovnali. „Myslím, že jsme si každý našel svou cestu. Jsme v pohodě a teď už víme, že to, co se stalo, bylo v pořádku. Všechno špatný je pro něco dobrý. Každý si našel partnera,“ uzavírá zpěvák.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.