Cisterna zdemolovala tři domy. Kvůli lízátku! Řidič si zlomil jen nos! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Cisterna zdemolovala tři domy. Kvůli lízátku! Řidič si zlomil jen nos!

Letecký pohled na zdemolované domy.
Letecký pohled na zdemolované domy.

WELLINGTON – Překvapivě šťastně skončila hrůzně vypadající nehoda na Novém Zélandu. Plně naložená cisterna s mlékem projela třemi domy. Naštěstí se vše obešlo bez obětí na životech, a dokonce ani kapka mléka z 25 000 litrů nepřišla nazmar.

Okresní novozélandské městečko Weipawa se stalo dějištěm dramatu, které ještě žádný hollywoodský scénárista nenapsal. V plné rychlosti najel 43tunový vůz do ložnice obytného domu. Naštěstí nikdo nebyl doma. Vůz ale nezastavil a proletěl druhým domem. I tady měli obyvatelé štěstí. Ve třetím domě jeho nájemník John Ashman (55) sledoval v obýváku televizi. Jen tak tak stihl uskočit »neřízené střele«, která se zastavila až v jeho jídelně. John skončil v nemocnici se zlomeným kotníkem.

Když z kabiny vyprostili šokovaného řidiče, nevěřili vlastním očím – měl zlomený jen nos! Vše prý zavinilo obyčejné lízátko, kterým se řidič, podle vlastní výpovědi, začal dusit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.