Zmuchlaný kandidát na prezidenta Miloš Zeman: Manželka už mu nežehlí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zmuchlaný kandidát na prezidenta Miloš Zeman: Manželka už mu nežehlí!

Miloš vykračuje do pracovního dne, sebou má i pomuchlanou košili.
Miloš vykračuje do pracovního dne, sebou má i pomuchlanou košili. (Aha! - Dan Černovský)

Bývalá premiér Miloš Zeman (68) je jedním z nejvážnějších uchazečů o post prezidenta republiky. I kvůli kampani proto přesídlil z chalupy na Vysočině do hlavního města a přespává v panelákovém bytě v pražských Stodůlkách, kde bydlí i jeho manželka Ivana (47) a dcera Kateřina (18). Něco je ale oproti minulosti jinak!

Zemana fotoreportéři Aha! zastihli ve středu dopoledne, jak panelák opouští, a na drátěném ramínku si do čekajícího automobilu odnáší bílou košili. Nikoliv však čistou a připravenou, aby si ji mohl obléknout na další jednání, nýbrž pomačkanou a obnošenou. Zřejmě ji cestou nechal v čistírně. Kde jsou ty časy, kdy se mu o garderóbu starala jeho plachá choť. „Vstávám mezi půl šestou a půl sedmou ráno, abych udělala Milošovi snídani. Připravím mu přežehlený oblek, košili, kravatu, naleštěné boty, uvařím jeho oblíbený čaj Earl Grey a chleba s něčím dobrým a vypravím ho do práce,“ popisovala Ivana v době Zemanova premiérování svůj obvyklý den.


Spekulace o tom, že má tichou domácnost a že odloučení od manželky, která žije v Praze, není jen jeho láskou k Vysočině, politik dlouhodobě odmítá. Rozhodneme-li se tomu věřit, znamená to, že se Ivana prostě a jednoduše emancipovala! Koneckonců, v žebříčcích neoblíbených domácích prací dlouhá léta vede právě žehlení…

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
sugar2
27. 1. 2013 • 14:51

že nebude panem Kejvalem ale bude jednat a domluví s Rychetským i slušné soudce, aby jsme konečně vykročili smerem "Právní stát". nemůžeme jistě čekat zázraky ze dne na den. Devastace morálky tady trvala dlouhé roky, tedy ani náprava nebude mrknutím moka. Hlavně aby byla vůle měnit věci, které jsou špatné. Fakticky uprvovat zákony aby nebyly v rozporu s dobrými mravy, nebyly snadno zneužitelné a ladily s logikou selského rozumu. když vám řekne soudkyně " nevím co na to odpovědět", protože namítáte nesmysl vyplývající ze zákona, je to špatné, též privilegovaní advokáti u soudů by měli mizet, odebrat doživotní imunity, odbourat možnost daňových rájů. Stačí na to jeden prezident? Ne, ale může být vzorem pro snahu k nápravě, preferování morálky pořed nekonečnou hamižnostá jednotlivců. On je to totož bumerang na každéhom chytráka, iá kdy ž to dlouho neví, jde i o jeho záchranu. Kníže "Smutná postava" by měl mít více sebekritiky a méně vděčnosti za své restituce. Vždyť ho bylo chvílemi člověku líto, a to i přesto, že vlastní zámky a lesy. Jaká stopa zůstane po člověku, to je to mpodstatné. Zda dá lidem práci/a nebude je bez konce jen využívat na podřadnou práci za drobné, takže je zažene do kouta, kde se již nemůžou dobře bránit, protože jsou závislý na něm, nemocní, staří nakonec na přítěž systému. Nic takového nemůže mít dobré konce.

repro
10. 12. 2012 • 11:23

Na co ji tak mohl sbalit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.