Jan Kraus se zapotil u Larryho Kinga, neumí pořádně anglicky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Kraus se zapotil u Larryho Kinga, neumí pořádně anglicky!

Larry King si Jana Krause na Slovensku pěkně vychutnal.
Larry King si Jana Krause na Slovensku pěkně vychutnal.  (Profimedia.cz, ara)

Vždy suverénní Jan Kraus byl tentokrát opravdu v úzkých. Stal se hostem amerického kolegy Larryho Kinga při jeho návštěvě ve slovenské televizi a rozhodně ho nešetřil.

Ačkoliv bylo na americké legendě talk show Larrym Kingovi vidět, že má situaci pod kontrolou a sebevědomí mu opravdu neschází, podařilo se mu dostat Krause do úzkých snáz, než sám doufal. Kraus se totiž vyšachoval sám svou špatnou znalostí angličtiny. Jeho vtípky, přeložené doslovně, totiž nikdo nepochopil.

Ve studiu slovenské televize TA3, kam King přijel na návštěvu, bylo opravdu horko, ale jen Janu Krausovi. Larry, spokojený sám se sebou, se náramně bavil nad Krausovými rozpaky, a tak nakonec povolil a nechal  českého moderátora alespoň zavtipkovat nad počtem jeho manželek, jichž je osm. „Neumím se ženit tak rychle jako vy, a proto je Slovensko nebezpečná země jen pro vás, když je tu tolik krásných žen,“ zabodovala tuzemská moderátorská hvězda alespoň jednou.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.