Zpěvák Williams: Robbie, proboha, shoď ten pupek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvák Williams: Robbie, proboha, shoď ten pupek!

Robbie, proboha, udělej s tím něco!
Robbie, proboha, udělej s tím něco! (Profimedia.cz)

Dlouho byl britský zpěvák (37) považován za jednoho z mužských sexsymbolů. Teď však svojí postavou připomíná spíše »taťku z gauče«.

Když zpíval s kapelou Take That, ale i později sám, dívky a ženy po něm šílely. Na svém kontě měl několik slavných »zářezů« – mezi jeho nejcennější úlovky patří modelka Rachel Hunter (40), zpěvačka Geri Halliwell (38) či herečka Cameron Diaz (37). Jeho úspěchy na podiu i mezi ženami doprovázel také život plný alkoholu a drog.

Před třemi roky se ale opravdu zamiloval a rozhodl se zbavit pověsti bouřliváka. Loni v srpnu si svoji lásku Aydu Field (31) vzal za ženu. Nebylo žádným překvapením, že svatba musela proběhnout bez kapky alkoholu. Robbie se tedy usadil, zpohodlněl, a důsledek jeho předešlého života na sebe nenechal dlouho čekat. Pěkně přibral.

Dobře poznat to bylo i tuto neděli, kdy si někdejší sportovec Williams chtěl připomenout svoje fotbalové umění na hřišti nedaleko jeho domu v Los Angeles. Ale ouha... Měl co dělat, aby zpocený Robbie udržel krok s ostatními, často stejně starými hráči. Každou chvíli se musel zastavit a chytal dech. Navíc v té chvíli dal ruce v bok a prohnul se, aby uvolnil zlenivělé svaly, a v tu chvíli vypouklo i jeho břicho...



Autor:  ex

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.