Šéfka Mojsejová: Hádka s Žamberyovou z Čápů s mákem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šéfka Mojsejová: Hádka s Žamberyovou z Čápů s mákem

Podnikatelka Nora Mojsejová (vlevo) se pustila do Lídy Žamberyové (vpravo).
Podnikatelka Nora Mojsejová (vlevo) se pustila do Lídy Žamberyové (vpravo). (Aha! – David Kundrát)

Kontroverzní slovenská podnikatelka Nora Mojsejová (52), která už brzy zazáří v »primácké« reality show Šéfka, se zase předvedla!

Svoji spolusoutěžící z nedávné kulinářské estrády Čápi s mákem Lídu Žamberyovou (55) při nedávném setkání zpražila takovým způsobem, že by se za to nemusela stydět ani leckterá trhovkyně!

„Nech mě být, vůbec se ke mně nehlas! Zvláště potom, co jste mě tam všichni pomlouvali...,“ spustila Mojsejová poté, co ji bezelstná Žamberyová pozdravila a chtěla se zeptat, jak se jí vede.

„Jsem z toho v šoku, chtěla jsem jenom pozdravit, nic víc. Mrzí mě, nic špatného jsem jí neudělala,“ postěžovala si deníku Aha! Ludmila, která už zazářila v několika pořadech televize Prima a bude i hvězdou chystané »dvojky« Čápů s mákem.

Mojsejová zřejmě už trénuje ostrý jazyk a nekompromisní jednání do show Šéfka, jejíž vítěz získá kontrakt na 100 tisíc dolarů a práci pro její módní značku.

Přečtěte si
mjboze
5. 3. 2011 • 16:20

potkala se blbá s pitomým a mají moc a peníze...ty by se hodili spíš do Česka,tam je blbejch pitomejch mají nás v šachu...MOJSEJOVCI...HURÁ do ČECH....stejně už tu nikdo normální nemá nic,tak se aspoń pobavíme,koho máme za vzor...kdypak je asi vezmem do vlády,i s těmi psy,pana zhulenýho...pardon ...nemocnýho a paní ředitelku Zeměkoule,klobouk dolů,takhle vydělávat prachy nás slušné nenapadlo,proto dopadáme,tak,jak dopadáme...NA DNO

tunka
4. 2. 2011 • 14:26

dzery44
4. 2. 2011 • 09:17

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.