Megan Fox: Kost a kůže! Odborníci hovoří o anorexii... Americká herečka přišla o postavu, pak i o titul nejvíc sexy ženy světa... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Megan Fox: Kost a kůže! Odborníci hovoří o anorexii... Americká herečka přišla o postavu, pak i o titul nejvíc sexy ženy světa...

Megan Fox na nejnovější fotografii z Havaje....
Megan Fox na nejnovější fotografii z Havaje.... (EPA, Isifa.com)

Ještě loni byla americká herečka Megan Fox (24) zvolena nejvíce sexy ženou světa, letos ale titul neobhájila. Stačí jeden pohled, aby člověk poznal proč. Megan je vyhublá na kost a po dřívějším smyslném těle není ani památky. Podle odborníků jde o anorexii, případně o důsledek manželské krize. V horším případě pak o kombinaci obojího.

Herečka, která je tváří módní firmy Armani, krizi manželství popírá. S hercem Brianem Austinem Greenem (37) se brali před půl rokem a i běžné hollywoodské manželské krize většinou vznikají o něco později. Zbývá anorexie. Ani k té se ale Megan nechce znát a tvrdí, že jí všechno, na co má chuť.

Její tělo naznačuje pravý opak. Ve srovnání se staršími fotografiemi jsou herečce více vidět vystupující žebra a výraznější jsou i kosti na bocích. Plavky, ve kterých se koupala na Havaji, na Megan spíše visely. A v tváři se jí zračil smutek, o který se zatím nechce se světem podělit.

Toho všeho si všimli i zástupci časopisu FHM, kteří soutěž pořádají, a na Megan si proto letos nevzpomněli.

...a na snímku pro Armaniho z ledna letošního roku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.