Lindsay Lohan: Někdo ji pronásleduje, nebo zas lítá v drogách?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Lindsay Lohan: Někdo ji pronásleduje, nebo zas lítá v drogách?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Lindsay Lohan (25) není žádný svatoušek, zažila si mnohé – několik stovek kocovin, drogy, vězení i odvykací kůru. Teď má ale opravdu velký strach. Prý ji někdo pronásleduje.

Lindsay Lohan (25) není žádný svatoušek, zažila si mnohé – stovky hodin v kocovině, drogy, vězení i odvykací kůru. Teď má ale opravdu velký strach. Prý ji někdo pronásleduje.

Odborně se tomu říká stalking. To je, když vás někdo pronásleduje kamkoliv se hnete. Přestože stalkeři obvykle na svůj objekt zájmu nijak nezaútočí, nebo dokonce ani nenaváží žádnou komunikaci, jejich oběti často končí na psychiatrických klinikách. A právě někdo takový prý teď obtěžuje Lindsay Lohan.

Podle serveru TMZ je mladá skandalistka znovu zralá na to se vrátit do péče psychologů. Dostává denně desítky esemesek o tom, kde se zrovna nachází. A nezůstává jen u nich. Neznámý ji častuje i telefonáty v nichž vyhrožuje, nebo dokonce dává herecké hvězdičce nemravné návrhy.

Nabízí se ale i vysvětlení, že stalker je víc než skutečná osoba výplodem Lindsiiných bludů. Paranoidní stavy totiž mívají lidé na drogách. Vrátila se k nim snad znovu?

ČTĚTE TAKÉ

Režisérovi došla trpělivost s Lindsay Lohan: Prostě končíš!

Lindsay v nové léčebně: Nemám na to!

Lindsay Lohan - Útěk kvůli kole

Lindsay Lohan kvůli drogám přichází o role - Tahle kráska ji vyfoukla roli!

Lindsey Lohan – Vyfotili ji, když si píchala heroin!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.