Baroš zase flámoval: Zraněný útočník obrazil pár istanbulských barů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Baroš zase flámoval: Zraněný útočník obrazil pár istanbulských barů!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tak už zase? Český fotbalový útočník Milan Baroš (29) ve službách Galatasaraye ztropil další opilecký skandál.

Turecký server millyet.com.trzjistil, že se v sobotu večer a v noci potuloval Istanbulem od baru k baru!

»Bary«, který nemůže hrát kvůli vleklým trablům se stehenním svalem, začal své tažení v restauraci diskotéky Supper ve čtvrti Kurucesme, a když ji opouštěl, měl prý pořádně »naváto«! „Pod vlivem alkoholu byl Baroš úplně mimo. Přesto pokračoval do dalšího baru v oblasti Taksim. Bavil se až do časných ranních hodin,“ popsali Milanovu anabázi po nálevnách svědkové na internetovém portálu.

Tak to je zřejmě pořádný průšvih! Baroš totiž pařil ve městě v době, kdy měl aspoň z tribuny podpořit svůj tým v marném ligovém boji s Genclerbirligi (Galatasaray zápas projel 0:2), a navíc je jasné, že na cestách mezi výčepy mohl své bolavé noze ještě přitížit!

Proč to Baroš dělá? Je frustrovaný? Turecká média minulý týden spekulovala o tom, že chce Istanbul opustit (údajně má nabídku z FC Sevilla). Prý mu vadí, že je tam věčně zraněný, a že ho neustále sledují místní paparazziové. No tak to jim ale v sobotu pěkně nahrál...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.