Kdo je ta příšera? Poznáte herečku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kdo je ta příšera? Poznáte herečku?

Fotografie
Fotografie (internal)

Poznali byste, kdo je ta příšera na obrázku? Napovíme. Je tak blond, až si na tom postavila svoji kariéru »blbé blondýny«. Nejde ovšem o modelku, tato »Marťanka« se živí herectvím i moderováním. Kdo to je?

Pokud vám vyskočila na mysli Iva Pazderková (30), hádali jste správně. Ta se uprostřed nákupní galerie Myslbek zjevila s alobalem na nose, s rohem vyčnívajícím z hlavy a v podivném stříbrném kostýmku. Při důkladnějším pohledu ale bylo jasné, že jde vlastně o její »montérky«, uváděla totiž tradiční VIP večerní nakupování.

To si samozřejmě nemohly nechat ujít i modelky Jana Doleželová, Renata Langmannová nebo Veronika Chmelířová a pořádně provětraly své peněženky. Překvapivě ale strávily největší část večera u sportovních věcí. Jana si zamilovala nový snowboard, Renata zas vybírala novou helmu na lyže.

Jen Veronika Chmelířová myslela při nákupech na svého milého, útočníka Karlových Varů Milana Procházku. Dokonce si na vlastní nohu vyzkoušela pracovní nářadí přítele, tedy brusle a pak všem kolegyním doporučila, aby si i ony pořídily domů pořádnou »hokejku«.

Jana Doleželová zatoužila po novém snowboardu, Renata Langmannová po hlavě v bezpečí a Veronika Chmelířová si zkusila, v čem vydělává její přítel peníze.

Veronika pak kolegyně učila, jak správně chytnout do rukou hokejku. A zatímco Jana se zhostila úkolu celkem zručně, Renata asi při výkladu moc pozor nedávala.

ČTĚTE TAKÉ:

Renata Langmannová: Lákají mě za oceán!

Blbá blondýna Pazderková: Ukázala bobra pod svatebními šaty!

Nominační večer Českého lva 2009: Budařovi tuhla krev v žilách!

FOTO Langmannová, Fischerová, Lutovská a Válková: 5 hodin příprav pro jednu fotku!

Co se dělo za zády missky Chmelířové? Modelka se skácela na molu! Dvakrát!

Modelka Jana Doleželová - Osahával ji Dolph Lundgren! Boxer Ivan Drago z filmu Rocky

Modelka Chmelířová: Kde máš prsa?

Chmelířová zaútočila na Ivánka! Horník se před ní schoval!

Chmelířová a Nováková mají nové milence!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.