VIDEO Zpěvačka Hanka Křížková: Dominika Hašková na postup neměla, zpívala falešně. Ve finále měli být Screamers! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

VIDEO Zpěvačka Hanka Křížková: Dominika Hašková na postup neměla, zpívala falešně. Ve finále měli být Screamers!

Podle Hanky Křížkové Dominika Hašková na postup do finále nemá.
Podle Hanky Křížkové Dominika Hašková na postup do finále nemá. (TV Prima, Facebook, Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

Postup Dominiky Haškové z rozstřelu třetího semifinále Česko-Slovensko má Talent vzbudil velkou vlnu emocí. Vedle těch, kteří mladičké »Dominátorce« fandí se objevil ale i velký počet těch, kteří tvrdí, že na postup neměla a že v nedělním přímém přenosu zpívala falešně.

Mezi těmi, kteří tvrdí, že Dominika Hašková postoupila jen díky svému slavnému jménu, je i známá zpěvačka Hanka Křížková. „Dominika je bezesporu krásná a talentovaná dívčina s krásnou barvou hlasu, ale na postup nemá. Tentokrát se jí bohužel písnička nepovedla, nezpívala čistě, zpívala falešně, vzala si příliš velké sousto,“ řekla Ahaonline.cz zpěvačka známá z muzikálů jako Dracula, Monte Christo, Bídníci a další.

Myslí si, že to, že porotci poslali domů travesti skupinu Screamers, mezi níž a Haškovou se porotci rozhodovali, je křivda. „Ten postup byl, ve vší úctě k porotě, kterou uznávám a mám ráda, nespravedlivý,“ tvrdí. A že Screamers skončili těsně před branami finále mrzí i známou moderátorku Markétu Mayerovou.

„Já mám Screamers hrozně moc ráda a strašně se mi jejich vystoupení líbilo. A líbí se mi vždycky, protože jsou to profíci, protože mají obrovský nadhled, mají vtip, umí dělat parodii a umí si dělat legraci nejen ze světa showbyznysu, ale i sami ze sebe,“ míní Mayerová. „Je mi líto to, že nepostoupil prvek zábavy, že si myslím, že jsou i speciální pěvecké soutěže a zrovna v tomhle rozhodování, jestli zpěv nebo zábava, tak zábavy je v této talentové soutěži tak málo, že je mi líto, že tu zábavu neuvidím ve finále,“ uzavírá moderátorka.

Na Facebooku dokonce vznikla stránka Dominičiných odpůrců.

I Markéta Mayerová lituje, že se Screamers do finále nedostali.

ČTĚTE TAKÉ:

Dominik Hašek byl výkonem dcery Dominiky nadšen, i když... Ta chvála mě zaskočila!

VIDEO Dominika Hašková v semifinále Talentu: Podpořil ji i expřítel, syn Tomia Okamury Ruy!

Dominik Hašek přijel fandit... Vykašlal se na hokej! ...a dcera postoupila!

Zpěvačka Dominika Hašková v Česko Slovensko má talent: Makám naplno, jako můj táta!

Jan Kraus má rád transvestity - Vždyť ona je taky chlap

Travestita z Talentu: Crčela z něj krev!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.