Pravda o pozadí Jennifer Lopez - Tohle fanoušci vidět neměli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pravda o pozadí Jennifer Lopez - Tohle fanoušci vidět neměli!

Takhle sexy vypadal její zadeček letos v únoru v kožených kalhotách.
Takhle sexy vypadal její zadeček letos v únoru v kožených kalhotách. (Isifa.com, EPA)

Svůdný zadeček a nádherně tvarované sexy nohy zajistily původem latinskoamerické zpěvačce, herečce a tanečnici Jennifer Lopez (41) celosvětovou popularitu. Jenže i diva je jen člověk. A i na ní se podepisuje stáří.

..

Vypadat dobře v nepříliš slušivých minišatičkách barvy brčálové zeleně je celkem oříšek. Jennifer, která koncertovala v Portoriku, se to povedlo, i když jen napůl. Zepředu byl pohled úchvatný, ale jakmile se zpěvačka otočila, upoutala na sebe pozornost hlubokými ďolíčky na stehnech a zadečku. Pomerančová kůže neboli celulitida trápí v jejím věku 90 % žen.

Jenže ne každá si nechala stejně jako Jennifer pozadí pojistit na 504 milionů! Udržovat tělo v kondici dá přitom mamince dvojčat Emmy a Maxe (2) čím dál více práce. „Abych si mohla zacvičit, musím teď vstávat o několik hodin dřív. A někdy prostě chybí čas úplně,“ postěžovala si Lopez.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.