Ostuda! Boxer Tyson do Prahy nedorazí! Češi mu dost nezaplatili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ostuda! Boxer Tyson do Prahy nedorazí! Češi mu dost nezaplatili!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nezaplatili jste dost, nepřiletím! To vzkázal z USA svým českým fanouškům legendární boxer Mike Tyson, který měl do Prahy dorazit dnes večer. Jeho šestidenní návštěva tak padla kvůli penězům. Mike chtěl na naše podmínky prostě moc.

Včera se na kontu Tysonových agentů neobjevilo dost peněz. Okamžitě pak boxerův pobyt zrušili.

„Bohužel jsme se dostali do situace, že lístky, které jsme prodávali, byly na zdejší trh moc drahé. Neprodali jsme jich tolik, kolik jsme potřebovali,“ řekl koordinátor Tysonova turné Rey Karpf.

A co na to sám Tyson? „Je mi to líto, že nepřijedu do Prahy, protože jsem se na návštěvu České republiky i se svojí rodinou těšil. Přestože nyní nebyly podmínky spolupráce splněny, rád bych se do vaší země jednou podíval,“ telefonicky vzkázal těm Čechům, kteří se slavného boxera nemohli dočkat.

České boxery zvrat vůbec nepřekvapil. Jak to okomentovali? Kolik vůbec Tyson požadoval peněz? To a další informace se dozvíte v dnešním vydání deníku Aha! nebo od 12 hodin na AhaOnline.cz.

Čtěte také:

Boxer Rosťa Osička - Namaloval obraz pro Tysona

Boxer Tyson si v Praze bude užívat luxusu!

Boxer Mike Tyson míří do Prahy - Vejde se do vany?!

Legendární boxer Mike Tyson: Jedu do Prahy! Miluje Vltavu a už se těší, že se během říjnové šestidenní návštěvy po ní projede...

Boxer Mike Tyson - Už je zase fit! Dal se na veganství a zhubl 32 kg!

Tyson vypustí holuby - Charakter! Místo pornoshow vsadil na skutečné ptáčky

VIDEO: Když »Zvíře« tančí... Boxer Mike Tyson shodil pár kil a porotci italské taneční show ho označili za nového Baryšnikova!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.