Schwarzenegger ruskému prezidentovi: Takhle se na to musí, Dmitriji… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Schwarzenegger ruskému prezidentovi: Takhle se na to musí, Dmitriji…

Arnie předvádí Dmitrijovi, jak se opravdu cvičí.
Arnie předvádí Dmitrijovi, jak se opravdu cvičí.

„Každé ráno si dávám hodinu na přístrojích,“ chvástal se Arnoldovi, který je jako kalifornský guvernér na návštěvě Ruska, zdejší premiér Dmitrij Medveděv. S touhle postavou? Podivil se někdejší Terminátor a předvedl v košili a kravatě ruskému politikovi, jak má cvičení vypadat.

„Každé ráno dávám hodinu na přístrojích,“ chvástal se Arnoldovi, který je jako kalifornský guvernér na návštěvě Ruska, zdejší premiér Dmitrij Medveděv. S touhle postavou? Podivil se někdejší Terminátor a předvedl v košili a kravatě ruskému politikovi, jak má cvičení vypadat.

Arnie uštědřil Medveděvovi pořádnou »mistrovskou lekci« z posilování v tělocvičně. Asi už nemohl poslouchat to vytahování. „Každé ráno vždy začínám v tělocvičně,“ snažil se chvíli předtím přesvědčit Medveděv novináře.

A možná si jen chtěl musel vynahradit tu nudu a hodiny sezení při předchozím jednání o nejmodernějších technologiích.

Kalifornský guvernér pak nakupoval v moskevském Gumu, velkém obchodě na Rudém náměstí, kde si koupil sportovní oblečení. S košilí a kravatou to přeci jen nebylo ono…

Za své herecké kariéry se Schwarzenegger zapsal do povědomí ruských fanoušků hlavně rolí neohroženého ruského policisty, jehož ztělesnil v akční kriminální komedii Rudé horko. „Nikdy bych si tehdy nepomyslel, že se sem vrátím jako guvernér. Je to opravdu zábavné být nazpět a setkat se s prezidentem,“ řekl guvernér.

Čtěte také:

Schwarzenegger junior (17) - Do táty má (zatím) daleko...

Arnold Schwarzenegger je při chuti - Kudy jede, tudy žere

Arnold Schwarzenegger: Jen guvernér? Chci být prezident! USA mu to však nedovolí

Autor (ex, ČTK)

Foto ČTK

12. 10. 2010 10:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.