Průšvih na Primě: Show s ohněm se vůbec nepovedla - Chyběl kousek a shořelo celé pódium! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Průšvih na Primě: Show s ohněm se vůbec nepovedla - Chyběl kousek a shořelo celé pódium!

Podlaha po zkoušce ohnivé show byla na odpis.
Podlaha po zkoušce ohnivé show byla na odpis. (Aha! – David Kundrát, TV Prima)

Zkouška na první nedělní přímý přenos soutěže Česko Slovensko má talent málem skončila katastrofou! Brněnská hala Rondo, celý štáb i soutěžící se ocitli v nebezpečí požáru.

Při nácviku vystoupení ohnivé show skupiny Pyroterra totiž došlo k incidentu, při kterém se seškvařila část podlahy pódia, navíc byli ohroženi i sami účinkující. A viní z toho produkci! „Došlo tam k nehodě, ale může za to produkce. Upozorňovali jsme je, že oheň není žádná legrace a že naše vystoupení se musí pečlivě připravit. Nedali nám ale čas, a tak jsme bez kontroly prostoru a pomůcek museli na plac. A dopadlo to málem špatně,“ řekli nám členové skupiny.

Podle nich došlo k menšímu popálení, na které jsou ale už zvyklí. „Větší průšvih byl, že i když tam měly být připraveny hasicí přístroje, nebyly na místě. Opravdu hodně riskovali,“ zlobí se Pyroterra, která přes předvedení úžasného vystoupení, při němž její členové skloubili tanec s ohněm, do finále Talentu nepostoupila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.