Jiří Krampol není dokonalý: Skončil v kriminálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Krampol není dokonalý: Skončil v kriminálu!

Jiří Krampol na Tunisko nebude vzpomínat nejlépe.
Jiří Krampol na Tunisko nebude vzpomínat nejlépe. (Aha! – Mária Rušinová)

Herec a moderátor »primáckého« zábavného pořadu Nikdo není dokonalý Speciál Jiří Krampol (72) se na dovolené v Tunisku dostal za mříže! Doplatil na místní zákony, které jsou v muslimských zemích velice přísné, a v neposlední řadě i na vlastní zvědavost.

„Jirka s kamarádem Milošem fotili v přístavu, kde je zakázaná zóna a nesmějí se tam pořizovat snímky. To oni pochopitelně nevěděli. Za chvilku u nich byli policisté a hned je sebrali,“ potvrdila deníku Aha! hercova manželka Hanka, která svého chotě na rekreaci nedoprovázela.

Podle našich informací strávil Krampol v tamním žaláři řadu hodin, kde mu asi věčný úsměv na rtech zamrzl. „Nakonec je zachránil muž z cestovky, se kterým se policisté dorozuměli, a potom je propustili. Ale chtěli jim sebrat foťák,“ dodává Krampolová, která o svého manžela měla velký strach.

Jen pár hodin po vysvětlování, že se nejednalo o špionáž, ale klasické turistické fotky, vyděšený Krampol narychlo odcestoval zpátky do vlasti.

Hana Krampolová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.